metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
makler ~makler (Gość)20.06.2011 19:59

Niech w końcu powstanie jedyny piotrkowski klub - PIOTRCOVIA REAKTYWACJA 2011 !!!

00

Gość ~Gość (Gość)20.06.2011 21:58

"makler" napisał(a):
REAKTYWACJA

święte słowa! To Piotrcovia była jedynym klubem z którego mieszkańco mogli być dumni. Tyle w temacie

00

Kibic ~Kibic (Gość)20.06.2011 22:04

"makler" napisał(a):
Niech w końcu powstanie jedyny piotrkowski klub - PIOTRCOVIA REAKTYWACJA 2011 !!!

Święte słowa. Piotrcovia była i jest jedynym(niestety) klubem, z którego mieszkańcy mogli być dumni, choć gdyby bardziej interesowali się tą drużyną i przychodzili kibicować na stadion, to wpływy z biletów były by większe i być może pan Ptak nie zniszczył by klubu, a dziś cieszyli byśmy się występami w Ekstraklasie... Eh...

00

Lopez ~Lopez (Gość)21.06.2011 09:36

I w tej właśnie chwili mama mnie obudziła... ach mamo, mamo, miałem sen,...że Piotrcovia reaktywowała się,..ach to tylko sen.Wy swój klub już mieliście, a teraz macie w Gutowie który nosi nazywę "Gutowianka" Gutów. Amen.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga21.06.2011 10:09

"Piotrkowianin" napisał(a):

święte słowa! To Piotrcovia była jedynym klubem z którego mieszkańco mogli być dumni. Tyle w temacie

Fajnie działa zabezpieczenie przed podszywaczami!

00

antyzks ~antyzks (Gość)21.06.2011 10:26

Piotrcovia była, jest i będzie. Zarejestrujcie się na www.managerzone.com i zobaczcie jak ludzie kochają Piotrcovie! Nawet w wielkopolsce...

00

legionista ~legionista (Gość)21.06.2011 10:30

"Lopez" napisał(a):
~Lopez (Gość)
53 minuty temu, 09:36
I w tej właśnie chwili mama mnie obudziła... ach mamo, mamo, miałem sen,...że Piotrcovia reaktywowała się,..ach to tylko sen.Wy swój klub już mieliście, a teraz macie w Gutowie który nosi nazywę "Gutowianka" Gutów. Amen.

...a Ty masz Lopezianke Lopez Zabita Dechami Dziura

00

oko ~oko (Gość)21.06.2011 11:35

Głąby stadion budują za wiele milinomów zł By pare miesiecy po zbudowaniu wycofac concordie ;/;/ Only Piotrcovia!!

00

widzewiak ~widzewiak (Gość)21.06.2011 13:20

O ilu podszywaczy.
Wiele razu juz pisałem. Zająć się tylko młodzieżą, a senirski klub zaorać!!!

00

fan ~fan (Gość)21.06.2011 16:50

Z tego co wiem koszt roczny gry w IV lidze to ok. 100000pln(to chyba minimalny wymóg licencyjny) na tyle chyba stać miasto. Jako emerytowany kibic Włókniarza Moszczenica powiem: fajnie "krzyżoki" wracają na Dworcową:>)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat