Niech w końcu powstanie jedyny piotrkowski klub - PIOTRCOVIA REAKTYWACJA 2011 !!!
święte słowa! To Piotrcovia była jedynym klubem z którego mieszkańco mogli być dumni. Tyle w temacie
Święte słowa. Piotrcovia była i jest jedynym(niestety) klubem, z którego mieszkańcy mogli być dumni, choć gdyby bardziej interesowali się tą drużyną i przychodzili kibicować na stadion, to wpływy z biletów były by większe i być może pan Ptak nie zniszczył by klubu, a dziś cieszyli byśmy się występami w Ekstraklasie... Eh...
I w tej właśnie chwili mama mnie obudziła... ach mamo, mamo, miałem sen,...że Piotrcovia reaktywowała się,..ach to tylko sen.Wy swój klub już mieliście, a teraz macie w Gutowie który nosi nazywę "Gutowianka" Gutów. Amen.
Fajnie działa zabezpieczenie przed podszywaczami!
Piotrcovia była, jest i będzie. Zarejestrujcie się na www.managerzone.com i zobaczcie jak ludzie kochają Piotrcovie! Nawet w wielkopolsce...
...a Ty masz Lopezianke Lopez Zabita Dechami Dziura
Głąby stadion budują za wiele milinomów zł By pare miesiecy po zbudowaniu wycofac concordie ;/;/ Only Piotrcovia!!
O ilu podszywaczy.
Wiele razu juz pisałem. Zająć się tylko młodzieżą, a senirski klub zaorać!!!
Z tego co wiem koszt roczny gry w IV lidze to ok. 100000pln(to chyba minimalny wymóg licencyjny) na tyle chyba stać miasto. Jako emerytowany kibic Włókniarza Moszczenica powiem: fajnie "krzyżoki" wracają na Dworcową:>)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!