Po raz pierwszy widzę Cecotkę ubranego inaczej niż w koszulkę WOŚP.
Pani Anita Sowińska żeby zbytnio się nie zmęczyć trzymając wizytówkę, powierzyła tą czynność przybocznej , bo prezentacja kandydatów to naprawdę wymaga wysiłku.Ręce by omdlały.
Cecotka i sejm. Chyba przydałoby się lepsze wykształcenie. A sory zapomniałem, że już chodzi do szkoły zaocznej, bo w międzyczasie starosta szykuje stołeczek tylko poziom edukacji trzeba podnieść. Kończ pan wstydu oszczędź.
Dariusz Cecotka był już Ruchu Palikota, startował z PO ale po wyborach icj olał bo był wtedy w nowoczesnej i zosł mu jeszcze PIS, Konfederacja, bo w PSL jest jedną nogą
Psy szczekają a karawana jedzie dalej.Mieszkam od urodzenia na osiedlu Wyzwolenia.Znam Pana Darka z widzenia.Mam prawie 60 lat i też oddałam głos za nim do Rady Miasta,wtedy wydawało mi się,że może zrobić dużo dla miejsca w którym mieszka.Niestety z biegiem czasu oprócz mnóstwa filmików na Facebooku,interpelacji głównie w sprawie dziur w drodze i obcięciu żywopłotu to niewiele zdziałał.Czy powstała chociaż jakaś nowa świetlica dla dzieci?Czy może powstał jakiś fajny plac dla starszej młodzieży.Niczego nie zauważyłam.Może ktoś inny wie o takiej inwestycji,na którą wpłyną Pan Darek.Pan Cecotka informuje w swoim filmiku wyborczym,że chce aby większe pieniądze wpływały do budżetów mniejszych miejscowości, ale jako radny nie sprzeciwił się złej gospodarności naszej lokalnej władzy.Toniemy w długach.Myślicie,że z Warszawy Pan Darek o Was zadba? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie,życzę zdrowia na te trudne czasy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!