Tylko Ostry zasługuje na mój głos, oby tylko nie skręcił na prawo, bo się stępi!?
A gdzie radny Jan Dz. ?? Bo już nie nadążam za jego poglądami ??
Ogólnie to pis rozjedzie lewicę jak walec drogę i w sumie coś za coś...
Anita Sowińska to totalna klapa. Beznadziejna w każdym calu. Brak znajomości w sprawach gospodarczych, finansowych, itp. Szkoda pieniędzy podatników na tą osobę, która miałaby być ponownie posłem RP.
Byle kto by nie był tylko żeby PiS nie miało większości w sejmie, świadomie wciągają nas do wojny z Rosją, pompują pieniądze w Ukrainę których nie oddzyskamy. Pora żeby rząd był dla Polaków nie mówię że ma to być SLD ale coś sie w końcu musi zmienić w naszym kraju.
PZPR=SLD=Zjednoczona LEWICA= NOWA LEWICA komuna w pełnej okrasie , tylko nazwy zmieniają
Lewica pcha się do władzy, aby zastąpić lewicę zwaną dla zmyłki prawicą, która już jest u władzy. Od 1989 roku mamy u władzy cały czas rządy lewicowe! To jedna pookrągłostołowa sitwa, która niby się ze sobą kłóci, ale będąc u władzy zmierza w kierunku tych samych nakreślonych przez globalistów celów.
Mam gdzieś to, że są z mojego miasta. Nawet gdyby byli członkami mojej najbliższej rodziny, nie dostaliby mojego głosu będąc na tej liście (ani na innej liście tzw. Bandy Czworga).
A jakich to praw jeszcze te kobiety nie mają, że ciągle o tym się mówi? I czyżby lewica teraz twierdziła, że są tylko dwie płcie?
Co to jest to mityczne "bezpieczeństwo klimatyczne"? To humbug. Pojęcie ukute w celu okradania plebsu i skracania mu smyczy.
A co do dostępu do publicznego transportu, to jeszcze do niedawna w wielu krajach z publicznego transportu można było skorzystać wyłącznie po okazaniu "paszportu kowidowego" i po założeniu kagańca na ryj. Przypominam, że lewica również popierała te totalitarne rozwiązania.
Ludzie, pójdźcie wreszcie po rozum do głowy i przestańcie głosować na tych, którzy choć raz Was w przeszłości oszukali!
Komuchy, mnie nie interesują, obojętnie jakby się krygowali i na jakie kolory farbowali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!