Chorych pomysłów ciąg dalszy, a na koniec rządów dojnej zmiany niech uchwalą, aby każdy kto wychodzi po 22 z domu posiadał specjalną przepustkę na pobyt w Pubie i koniecznie podstemplowane zaświadczenie , że był w niedzielę w kościele?
Odchody zwierzęce też będą czipowane bądź dojdzie się właśnie po czipowanym zwierzęciu???
Z czipowaniem kotów to przesada. Kto je wyłapie żeby zaczipować? W ciągu każdego roku przybywa młodych bezdomnych kociąt. Śpią i zdychają głodne, zapchlone i schorowane po piwnicach i zaroślach.
No nareszcie będzie można zidentyfikować skurwieli porzucających psy
A jak urzędnik będzie wiedział kogo jest dany zaczipowany pies czy kot? Czy jest jakiś przepis nakazujący rejestrację na siebie (tak jak np auta) danego zaczipowanego kota czy psa? A jak dostanę od kogoś takiego psa z chipem to muszę iść do urzędu miasta czy gminy i zarejestrować takiego psa na siebie? A jak mi taki pies zginie i ktoś go znajdzie to jak udowodnię, że mi zginął a nie, że go porzuciłem? A czy jak komuś takiego psa ukradną to będzie system (taki jak GPS) żeby takiego psa na terenie kraju namierzyć? W końcu jak człowiek będzie musiał zapłacić za chipa to chyba coś może wymagać od tych głupawych urzędników, którzy tylko kasę próbują wyciągnąć.
Dalszy ciąg nakazów i zakazów w wykonaniu PIS a to już prosta droga do czipowania ludzi i na to zgody nie ma . Do czego posunie się moherowy rząd jeszcze by nas inwigilować na każdym kroku.Widać rząd wykonuje posłusznie zalecenia światowego rządu w tych sprawach czyli dążenie do NWO za wszelką cenę. O to macie swoją UE
tona złota, tona ko0ksu, tona hajsu, nie ma takiej tony bym oddał swoją kotkę którą przygarnołem, albo się ma zwierzę dla swojej zabwy i uciesze albo bo kochasz go i traktujesz jak członka rodziny. ludzie którzy porzucają zwierzęta mają nierówno pod kopułą i śmierdza octem
Zaczynają od zwierząt , skończą na ludziach .Podczas wojny w obozach ludzie też mieli tatuowane numery identyfikacyjne na dłoniach .
Należało by najpierw zaczipować ustawodawców, tak dla pewności w zadek. A poważnie jak ktoś nie ma skrupułów pozbyć się psa, to tym bardziej nie będzie miał problemu z samodzielnym usunięciem czipa co spowoduje dodatkowe cierpienie zwierzęcia. Nie czarujmy się chodzi tylko i wyłącznie o dodatkową kasę, tzw wyłudzenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!