Dwóch panów pokłóciło się a pacjenci ich nie obchodzą. I to wszystko za nasze pieniądze! https://www.tvp.info/28795844/15022017-1800
oni są z w psl- starostwie śmieszni a pigi brak słów. chcieli by miasto oddało mi przychodnie na własność najlepiej wyremontowaną .. by oczywiście łatwiej było sprzedać... a tak to nie ich własność więc to ich nie interesuje .. tak jak szpital jest ich,ale co z tego ..w stanie upadku niby wyremontowany wiec możne za chwile go sprzedamy
Ludzie radujcie się albowiem będziecie mieli mediatekę... Miejsca pracy, placówki zdrowia czy też obniżenie kosztów życia to już sprawa trzeciorzędna to jest wam niepotrzebne... A może jak się uda to oddamy działki za bezcen pod kolejne kościoły i biedronki. To pisałem ja wasz przeuroczy wódz.
Cały czas trwa żenujący spór kto powinien zadbać o zdrowie mieszkańców miasta.
To niesamowite, że prezydent jednak stosunkowo sporego miasta nie poczuwa się do odpowiedzialności za zdrowie obywateli, i w moim odczuciu zachowuje się tak, jakby mieszkańcy mu wręcz przeszkadzali.
Nie kwestionuję potrzeby budowy mediateki (chociaż nie za takie pieniądze), ale zdrowie Piotrkowian powinno być dla rządzących miastem PRIORYTETEM a nie KULĄ u nogi.
PS. Jak to możliwe, że przychodnia lekarska róg Słowackiego/Kostromska spełnia wymogi lokalowe, gdzie ludzie przy mijaniu trącają się przysłowiowymi du..pami, a przychodnia przy Dmowskiego to już nie? Czy dlatego, że jest prywatna?
Starostwo jak sie za coś weźmie to upaść musi. Takie czasy, mam nadzieję że ktoś ich kiedyś rozliczy.
Lekarzy brakuje nawet na Armii Krajowej ale oni by zatrudnili tylko miasto nie chciało wyremontować Piomy ta Pani jest po prostu śmieszna jak kto głupi to to kupi!!!!!
Władze pow. grodzkiego i ziemskiego odbijają sobie piłeczkę, a pacjenci siedzą w ciasnym pomieszczeniu bez krzeseł i powietrza i czekają w długich kolejkach.Dotychczas ludzi w dwóch przychodniach (ok. 8 tys. pacjentów) przyjmowało OŚMIU lekarzy. Teraz jest TRZECH. Według naszych władz "podstawowa opieka lekarska w Piotrkowie jest na najwyższym poziomie". Co na to radni z naszego miasta? Liczą na następną kadencję......
Jest taka teoria ekonomiczna, która mówi, że wystarczy stworzyć urząd zatrudniający stu urzędników i już nie potrzeba im zlecać żadnych zadań, bo same relacje pomiędzy nimi dadzą im wystarczająco dużo pracy. W naszym grajdole stworzono dwa niezależne potężne urzędy zatrudniające setki urzędników, więc teoria się potwierdza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!