metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wielkie Halo! ~Wielkie Halo! (Gość)22.11.2017 15:38

A musi być ta przychodnia? Mediateka nie wystarczy?

228

Boski Krzyś ~Boski Krzyś (Gość)23.11.2017 09:49

Ludzie radujcie się albowiem będziecie mieli mediatekę... Miejsca pracy, placówki zdrowia czy też obniżenie kosztów życia to już sprawa trzeciorzędna to jest wam niepotrzebne... A może jak się uda to oddamy działki za bezcen pod kolejne kościoły i biedronki. To pisałem ja wasz przeuroczy wódz.

81

aa ~aa (Gość)23.11.2017 09:56

oni są z w psl- starostwie śmieszni a pigi brak słów. chcieli by miasto oddało mi przychodnie na własność najlepiej wyremontowaną .. by oczywiście łatwiej było sprzedać... a tak to nie ich własność więc to ich nie interesuje .. tak jak szpital jest ich,ale co z tego ..w stanie upadku niby wyremontowany wiec możne za chwile go sprzedamy

60

pacjent ~pacjent (Gość)23.11.2017 10:58

Dwóch panów pokłóciło się a pacjenci ich nie obchodzą. I to wszystko za nasze pieniądze! https://www.tvp.info/28795844/15022017-1800

51

fd ~fd (Gość)23.11.2017 11:09

wlasnie, nie ma to jak stawiać mediateke w starzejacym sie miescie a zamykac przychodnie, genialne. pozatym jest tylko jedna ksiazka ktora sie liczy i jest to biblia.

70

gość ~gość (Gość)23.11.2017 11:30

I pacjenci nie zgłosili się do pani Głowackiej jako radnej? Nie wierzę

22

gość ~gość (Gość)23.11.2017 11:35

Czytając niektóre komentarze przywołując mediatekę przychodzi mi na myśl powiedzenie "a uwas murzynów biją". Tak się mówi kiedy brakuje merytoryczmych argumentów i próbuje się odwrócić uwagę od sedna sprawy. Pachnie to celowym wpisami tych, którzy powinni dbać o placówki służby zdrowia i są do tego zobligowani.

42

okok ~okok (Gość)23.11.2017 16:53

Zamiast zrobić remont, oddaje się budynek likwidując przychodnię. Brawo Starosto i PSL.
Jak się wynajmuje lokal, to trzeba go sobie przystosować do prowadzenia działalności.
Starosta cwaniak, on będzie miał przychodnię, ale miasto niech mu budynek przystosuje,
A Pan Cubała z radnymi będzie przecinał wstęgi na otwarciu. Ot cały PSL.

50

Xenn ~ Xenn (Gość)23.11.2017 17:19

Pigi kasa to jest kompomitacja.,l więcej merytoryki a nie "kłamliwe" czy ty wiesz co to znaczy sorry psl nie wie co to znaczy

40

gość ~gość (Gość)23.11.2017 19:04

Ludzie co wy z tą mediateką dajcie już spokój a co miał prezydent wybudować w mieście remizę na imprezy i przeciąć wstęgę?

03

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat