Lekarz nie pomoże i brakuje leków. Nie prawda że tyle się czeka. TVP wjechalo.
Ja chcę być pochowany migiem w ten sam dzień i koniec kropka!
Mafia cmentarna, kiedyś też trzeba było czekać a dlaczego tak jest no bo mało grabarzy a w piotrkowie to żadnych obcych nie chcą wpuścić, zarząd cmentarz tylko mamone liczy i o nic więcej nie chodzi. Krew człowieka zalewa jak się czyta takie coś mogli by zrobić 2 albo 3 razy więcej pogrzebow ale im się nie chce. Wstyd i chańba,ale na nich też przyjdzie pora. Jak mówili we wojsku - Wszystko się kiedyś wyrówna!
Jak ma nie wzrastać umieralność jak NFZ nie leczy. Dziś liczy się tylko koronawirus. Masz raka lecz się sam. Boli cię ząb lecz się sam. Koronawirus to poważny problem system jest niewydolny i dlatago olewa się wszyskich w imie covid... żeby mieć cokolwiek. W tym tygodniu w piotrkowie piotrkowianin 87lat źle się pczuł czas oczekiwania 12godzin na karetkę potem 4 godziny na podjezdzie zmarł... Nie radzimy sobie z sytuacją... Sam nie wiem jak bym to poukładał jest to duży problem a to wszystko spotęgowane naszą arogancją i brakiem podporządkowania. Nie zachodujemy odległości, nie nosimy masek bo wszystko wiemy najlepiej. I jeszcze tan strajk kobiet potęgujący epidemie... Będziemy cierpieć przez głupotę jednostek...
Przypisuj wszytkich zgonów wirusowi to aberracja. To są efekty zamknięcia szpitali i ograniczenia dostępu do leczenia osbom przewlekle chorym, wstrzymania operacji np. kardiologicznych i kuracji onkologicznych. odwoływane są nawet zabiegi u dzieci !!! Teraz zieramy ponure żniwo.
Powiem tak z ludzi robią sobie kpiny przychodnie zamknięte nie leczą wiec i ludzie umierają to normalne i to rząd za tę sytuację ponosi odpowiedzialność za tą sytuację . Dziwi mnie jedno od 2015 roku lidzie chorowali na wirusa gdyż on cały czas mutuje i żaden medyk się nie zaraził czy ludzie czekający w przychodniach a chorowało wyjątkowo dużo ludzi a teraz nagle taka epidemia papierowa do tego ma jeden cel zniszczyć resztę gospodarki i polskie społeczeństwo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!