Księdza do mnie nie wolajcie niech nie robi zbędnych szop tylko ty mi przyjacielu spirytusem głowę skrop...
Przecież jak umrę to co mnie to będzie obchodziło ile będę leżał w lodówce? Ludzie bez paniki
I jak antycovidowcy, obsrani ze strachu? Jeśli nie, to pokażcie jaja i jazda na wolontariuszy do DPS!!! Pokażcie, że rzeczywiście wirusa nie ma. Żaden się jeszcze nie zgłosił? Tacy jak wy też tracą życie pod respiratorem i na jakimś tam poziomie swojej debilnej świadomości o tym wiecie.
Problemem są lewacy, apostaci i aborcjonistki, ktore blokują chrześcijan skie cmentarze..A przecież sa miejsca na Dolach.
Problem powodują lewacy , którzy plują na kościół ale gdy zejdą to ich rodziny na siłę chcą ich chować na cmentarzu dla chrześcijan
To dlaczego w czasie pandemii można w kaplicy zrobić tylko 3 pogrzeby dziennie ? Proszę dziennikarzy aby sprawdzili ? Przecież logiczne jest , że powinni zwiększyć limit przynajmniej do 6-8 pogrzebów i kolejki szybko by zniknęły.
Nie siejcie propagandy a czytelnicy nie dajcie się sprowokowac tym jakże drastycznym informacja..!!!!!!
:D
Żenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!