Nie siejcie propagandy a czytelnicy nie dajcie się sprowokowac tym jakże drastycznym informacja..!!!!!!
:D
Żenada
To dlaczego w czasie pandemii można w kaplicy zrobić tylko 3 pogrzeby dziennie ? Proszę dziennikarzy aby sprawdzili ? Przecież logiczne jest , że powinni zwiększyć limit przynajmniej do 6-8 pogrzebów i kolejki szybko by zniknęły.
Problem powodują lewacy , którzy plują na kościół ale gdy zejdą to ich rodziny na siłę chcą ich chować na cmentarzu dla chrześcijan
Problemem są lewacy, apostaci i aborcjonistki, ktore blokują chrześcijan skie cmentarze..A przecież sa miejsca na Dolach.
I jak antycovidowcy, obsrani ze strachu? Jeśli nie, to pokażcie jaja i jazda na wolontariuszy do DPS!!! Pokażcie, że rzeczywiście wirusa nie ma. Żaden się jeszcze nie zgłosił? Tacy jak wy też tracą życie pod respiratorem i na jakimś tam poziomie swojej debilnej świadomości o tym wiecie.
Przecież jak umrę to co mnie to będzie obchodziło ile będę leżał w lodówce? Ludzie bez paniki
Księdza do mnie nie wolajcie niech nie robi zbędnych szop tylko ty mi przyjacielu spirytusem głowę skrop...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!