I właśnie tylko w.taki sposób można utrzymać ład i porządek i tak powinno byc.ludziensa strasznie roszczeniowi wszystko za darmo.a na tamtym parkingu to już jest przesada.a zapracować tam w.sobote i zrobić zakupy to jest niemozliwe.chandlarze samochodow i okoliczni mieszkańcy robią sobie wmokolicy darmowe parkingi jak i zresztą w calym mieście za.hawana postój kosztuje 150 zł bo d
Facet.nie może.sobie rady dać z cwaniakami z pobliskich firm.Plakac i płacić.nie cwaniakaowac a.przdede wszystkim czytać gdzie się wjeżdża .ciekawe co by ta pani zrobiła jakby nie "ZAUWAŻYŁA" NAPISU POLE MINOWE CZY TEZ BY WJECHAŁA.
Te firmy, które zarządzają tymi parkingami postępują nieuczciwe! Na tym zarabiają kokosy! Do mandatów ludziom dołączają reklamy klubów go go i większość to wyrzuca z mandatem! Stróżów prawa to nie interesuje jest tu jakiś chory układ!
Jeśli są widoczne oznaczenia to ok, pobrać bilet i tyle. Miałam podobną sytuację przy Tuż Tuż. Tablica wisiała 3 metry nad ziemią, a mnie w tym sklepie nie było ponad 2 miesiące. Kierownik w niemiły sposób wskazał mi tablicę jak zauważyłam żółtą długa kartkę. Napisałam odwołanie do firmy i teraz nie ma już jednej tablicy informacyjnej wysoko nad ziemią, ale jest kilka dużo niżej i jest to widoczne. Parking na Dmowskiego pod Biedronką już w ubiegłym roku był na bileciki. Wydzerzawiając parkingi sklepy ograniczają wydatki i eliminują auta stojące cały dzień.
I znowu przeszkoda dla EPI trzeba będzie szkolenie w remizie przeprowadzić z obsługi parkometru.
Unikać i omijać szerokm łukiem sklepiki które tak postępują. Chore jest płacenie na stadionie za miejsce parkingowe.To nasza wina, to my sprawiliśmy, że wypychamy kieszenie cwaniakom
W Piotrkowie wszystkie miejsca postojowe będące na terenie miasta powinny być słono płatne a mieszkańcy i firmy płacące podatki w PT powinny mieć kartę miejską za symboliczną opłatą. A tym co chcą tanio mieszkać w okolicach miasta i tam zostawiać swoje podatki trzeba podnieść opłary za basen parking itp. Szybko okaże się że może lepiej przyjechać rowerem do PT wymósić w swojej gminie budowę basenu.
Kuriozalne sytuacje...zakupy 5 min koszt 40 zł. Parking, gdy nie weźmie się bileciku 95 zł. I jeszcze osoba kontrolująca znika i się nie przyznaje do pracy, żeby ludzie się na niej nie wyżywali. Najgorsze to jest to, że marnuje się czas chodząc po te bileciki z końca parkingu (najtrudniej z małymi dziećmi)- zazwyczaj 1 urządzenie na parking. No cóż...każdy orze, jak może
Proponuje te markety OMIJAĆ wielkim ŁUKIEM. Jak spadnie im sprzedaż to sami pójdą po ROZUM do głowy. Proszę zatem abyśmy my stworzyli LISTĘ takich "marketów" co stosują takie metody. Pomóżmy sobie razem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!