metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
iza ~iza (Gość)19.01.2012 11:45

No właśnie... religijnego do bólu. To czasem wypacza..

00

''' ~''' (Gość)19.01.2012 11:52

Za taki stan wiedzy o obowiązującym prawie to powinien chłopak dostać premię jak nic. Tylko 2 lata opóźnienia, co to jest.

00

Balonowy cysorz ~Balonowy cysorz (Gość)19.01.2012 13:43

Cytuję:
A może władze miasta chcą zaorać ten stadion i przenieść w to miejsce odkupioną od wiadomo kogo za 460 tys. zł halę balonową.

Halę prezydent kupił z miłości do tenisa. Potem chyba mu przeszło bo nie dał dotacji żadnemu klubowi ani stypendium żadnemu tenisiście.
Co do Concordii wydaje mi się, że klub ma upaść. Wtedy większe środki będzie można przeznaczyć na piłkę ręczną.
Piszcie ludzie co wiecie. Im więcej tym lepiej. Jeszcze długo, ale w końcu przyjdą wybory.

00

Lepik ~Lepik (Gość)19.01.2012 13:52

Swoją drogą też duże "brawa" dla byłego prezesa. Zadłużyć klub w tak krótkim czasie! Zresztą te 800 tys. zł klub jest właśnie winien byłemu prezesowi, to się nazywa pomysłowość! A czy upadnie klub? Ja jestem zdania, że na pewno - polityczna wojenka dopiero się wtedy rozpęta i wskaże się na winnych z Pasażu Rudowskiego.

00

BLEKI BLEKIranga19.01.2012 14:12

wiceprezydent stosuje dawne PRLowskie metody, dużo gadać byleby stanęło na moim

00

luzik ~luzik (Gość)19.01.2012 14:43

I kompetencja i prawdomówność - wzorcowe dla tej ekipy.
Gratulacje !!!

00

luzik ~luzik (Gość)19.01.2012 14:52

"H2O" napisał(a):
też z wyższym wykształceniem

Posiadający wyższe wykształcenie - nie znaczy: wykształcony.
To nie dotyczy tylko Krisa i jego pomagierów. O tym trzeba pamiętać.
Kiedyś "wykształcenie" można było zdobyć za jajka albo za wierną służbę. Teraz także za kasę.

00

apoas ~apoas (Gość)19.01.2012 16:13

Mam jedno ale zasadnicze pytanie. Kto jest właścicielem Concordii? Bo tak naprawdę teraz się pogubiłem. Grzegorz Zielonka? Zarząd? Kibice? Dariusz Dzwonnik? Miasto? Skoro nie wiemy podstawowej rzeczy to o czym tutaj gadać. Jeśli miasto nie ma żadnego udziału w klubie to nie rozumiem, z jakiej paki ładuje kase w klub, którego nie może kontrolować. Efekt? 800 tyś długu...

00

H2O ~H2O (Gość)19.01.2012 17:32

"luzik" napisał(a):
Kiedyś "wykształcenie" można było zdobyć za jajka albo za wierną służbę. Teraz także za kasę.

Ale za wierną służbę nadal. Jak najbardziej.

00

Lopez ~Lopez (Gość)19.01.2012 17:34

Właścicielem {nazwijmy to tak} każdego stowarzyszenia są jego członkowie.Miasto jest zobowiązane współfinansować sport bo jest to zadanie własne gminy realizowanie poprzez kluby.Nowe przepisy pozwalają miastu na kupienie klubu lub klubów,wystarczy do tego zwykła uchała rady miasta.Myślę,że 103 letnią Concordię nie kupi się za czapkę grószek,bo to również historia miasta.Chyba jakieś problemy z nauką miałeś skoro nie wiesz kto jest włascicielem stowarzyszeń.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat