metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)19.01.2012 09:47

My ciągle martwimy się o ten klub – argumentował na antenie Strefy FM Andrzej Kacperek, wiceprezydent Piotrkowa.
Widać widać i to bardzo!

00

balonowy cysorz ~balonowy cysorz (Gość)19.01.2012 10:12

Myślę, że dla Concordii dobrze by było gdyby pozwoliła miastu zorganizować dla siebie jakiś przetarg. Najlepiej na jakąś rzecz używaną.

00

iza ~iza (Gość)19.01.2012 10:14

Po pierwsze trochę to niezręczne, że pan wiceprezydent z wykształceniem wyższym ciągle posługuję się zwrotem
" proszę panią" zamiast " proszę pani" , po drugie w jego wypowiedzi jest tyle pychy, paskudnego tonu, że to przepraszam nie ma żadnego znaczenia. Oj butną mamy tę władzę.

00

klet ~klet (Gość)19.01.2012 10:16

To stado baranów :D Widać co Gospodarcze nie umi nic :D

00

Prawnik ~Prawnik (Gość)19.01.2012 10:34

To niesłychane jak taki człowiek niedouczony prawnik, mający sztab urzędników do pomocy może nie znać tak kluczowego zapisu nowych regulacji prawnych w sprawie dotacji.?! Szok. To kompromitacja Panie Kacperek. Tak właśnie zarządzane jest miasto przez nieuków, których przewodnikiem duchowym jest K. Chojniak.

00

DAj mi PISTOLET ~DAj mi PISTOLET (Gość)19.01.2012 10:40

A ja Prosze Pnią lubie Arenem Gajkowiem.
Kto się od pługa oderwał ?

00

H2O ~H2O (Gość)19.01.2012 10:42

"iza" napisał(a):
Po pierwsze trochę to niezręczne, że pan wiceprezydent z wykształceniem wyższym ciągle posługuje się zwrotem "proszę panią" zamiast "proszę pani"

A jego pryncypał, też z wyższym wykształceniem, ciągle posługuje się słowem "sirodki". Prawdopodobnie - zamiast "środki". Ponieważ jest to już od kilkunastu lat działalności pryncypała dokuczliwe dla ucha, proponuję zastąpić to nieszczęśliwe słowo innym - pieniądze. Albo fundusze. A nawet, niech już będzie - kasa. Bo ileż można wysłuchiwać o tych sirodkach finansowych na to, czy na tamto. Litości!

"iza" napisał(a):
po drugie w jego wypowiedzi jest tyle pychy, paskudnego tonu, że to przepraszam nie ma żadnego znaczenia.

A to bez zmian.

"iza" napisał(a):
Oj butną mamy tę władzę.

Taką wybraliśmy.

00

rozsądek ~rozsądek (Gość)19.01.2012 10:51

przecież wszyscy wiedzą o co tu chodzi ... kolejny stadion zrównacie z ziemią bo mało miejsca na kolejne markety

00

H2O ~H2O (Gość)19.01.2012 11:11

A oto, co w środku Concordii. Trzeba przyznać, klub luksusowy. A jeszcze narzekania!
http://tiny.pl/hj4xp

Komentarz był edytowany przez autora: 19.01.2012 11:14

00

wiem wszystko ~wiem wszystko (Gość)19.01.2012 11:31

A może władze miasta chcą zaorać ten stadion i przenieść w to miejsce odkupioną od wiadomo kogo za 460 tys. zł halę balonową. Zwolnić tego niedouczonego radcę prawnego który sporządził opinię prawną ośmieszającą wiceprezydenta A.Kacperka. Pan Andrzej przecież jest mądrym i inteligentnym człowiekiem, zanim został wiceprezydentem pracował w Samorządowym Kolegium Odwoławczym (tam gdzie straż miejska). Do SKO odwołujemy się od decyzji prezydenta miasta. Zanim zaczął pracować w SKO był komendantem straży miejskiej. Cenię go nie tylko jako dobrego fachowca ale przede wszystkim jako bardzo uczciwego i religijnego aż do bólu człowieka.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat