Jak mówiłem że znowu przegra ta kobitka to nikt nie wierzył. Pora może kończyć ten cyrk z kandydowaniem ?
To Chojniak obiecał Przewodniczącą RM? wszak po Maryjanie wakat jest. Nie uwierzę, że żadnego układu z Chojniakiem nie ma, nie byłoby takiego hejtu z jej środowiska.
Uffffffffff... to dobrze, że nie będziesz wiceprezydentką. Odetchnąłem z ulgą.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Przed 1 turą obecny prezydent zły i trzeba go zmienić, przed 2 turą już jednak nie przeszkadza. Między wierszami oświadczenia można doszukać się wsparcia obecnego prezydenta, skoro: "Zastanawiałam się, jakimi cechami powinien wyróżniać się dobry prezydent Piotrkowa. Na pierwszym miejscu stawiam szeroko pojętą wiedzę, a przede wszystkim doświadczenie. Wskazując na doświadczenie, mam na myśli to życiowe, jak i doświadczenie w pełnieniu funkcji publicznych i pracy samorządowej. To przekłada się na doskonałą znajomość spraw miasta".
cyt." Na pierwszym miejscu stawiam szeroko pojętą wiedzę, a przede wszystkim doświadczenie. Wskazując na doświadczenie, mam na myśli to życiowe, jak i doświadczenie w pełnieniu funkcji publicznych i pracy samorządowej". No cóż. Nie trudno jednak rozszyfrować kogo pani radna... poprze za pomocą karty do głosowania. Duma i upokorzenie robi swoje. Lepiej jednak przegrać z przeciwnikiem ,którego się zna od lat a nie z tym ,który zniszczył "niechcący" sen o "królowaniu"...
Pani Marlena nie chce się wypowiedzieć, ciekawe czemu? Chciałby zrobić Wiernickiemu po złości ale nie chce na stołku obecnego prezydenta? Cóż za dylemat....
Marlena tylko potwierdza, że obecne struktury KO w Piotrkowie są do likwidacji.
Normalnie jak pies ogrodnika. Cały czas walki z urzedującym prezydentem a teraz podaje Pani mu rękę? Myślę ze ludzie tego Pani nie zapomną. Masakra jacy ludzie mają krótką pamięć.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!