metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nutka ironii ~Nutka ironii (Gość)23.04.2019 23:11

Teraz są podwyżki, a poźniej stopniowe ograniczanie przywilejów nauczycielskich... Juz teraz słychać glosy, ze w ciągu kilku lat prace moze stracić co 4 nauczyciel... Ciekaw jestem kiedy rozpocznie sie bratobójcza walka o etat i wygryzanie kolegów i koleżanki po fachu... Obawiam sie ze nauczyciele przez ten strajk pogorszą sobie warunki i zatesknia za "starymi czasami"

162

bnv ~bnv (Gość)23.04.2019 19:49

zwolnić wszystkich strajkujących , od września nowy nabór po weryfikacji , tylu młodych ambitnych /bez koneksji/ podejmie prace , przecież nikt nikomu łaski nie robi ,jak nie pasuje wynocha

2214

nbv ~nbv (Gość)24.04.2019 07:24

wszyscy nauczyciele do gruntownej weryfikacji , uczniów ubyło ,, nauczycieli przybyło , strajkujący w pierwszej kolejności do zwolnienia ,zobaczmy jak ci wkształceni odnajda się w NORMALNEJ pracy ,nie 3 godziny przez 8 miesięcy ,,13 i 14 dodatkowo 1 rok zdrowotnego , a gdzie efekty ich pracy , dlaczego zmuszeni jesteśmy KUPOWAĆ korepetycje ?

113

gość ~gość (Gość)23.04.2019 20:26

Miasto roboli po podstawówce będzie podnosić głos w sprawie strajku i edukacji. Nauczyciele, jestem z Wami! Nie dajcie się stłamsić tej grupie piotrkowian, która ma jakiś kompleks niedouczenia. Chcecie kokosów nauczycieli- na studia zapraszam i wtedy głos zabierać!

1524

gość ~gość (Gość)23.04.2019 22:04

Waara od nauczycieli większość to kobiety wreszcię nie wutrzymały i prawidłowo zastrajkowały maja takie praeo jak kazdy.Byleś czyjeś dzieci uczył zobaczycie jskie to "nieraz fajne".
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NSUCZYCIELI I TYCH ,KTORZY SIE ZE STRAJKU WYLAMUJĄ.

415

gość ~gość (Gość)23.04.2019 23:37

Matury w Piotrkowie? A może ktoś wyjaśni co to za patologia, że nauczyciele nie dopuszczają uczniów do matury?

255

gość ~gość (Gość)24.04.2019 09:07

Rozliczyć drugie i trzecie pensje z korepetycji udzielanych bez zarejestrowania przez lata, nawet w trakcie urlopów dla poratowania zdrowia!!! Tylko się słyszy, że pracę do domu zabierają i "obyś cudze dzieci uczyl"!!! Dzisiaj prawie wszyscy zabierają robotę do domu. Jak nie pasuje 18 godz.zajec w tygodniu i 9 extra płatnych nadgodzin to do roboty, al tak każdy: też z tytułem zawodowym mgr i 40 godz.w tygodniu. Potraficie tylko szopki odstawić, a zwrócić któremu uwagę, to obraza majestatu.

125

Grzegorz530 ~Grzegorz530 (Gość)23.04.2019 21:53

Gonić te święte krowy! Czemu nasze dzieci mają cierpieć ? Jeszcze trochę a my wyjdziemy na ulicę i pogonimy was- to rozpuszczone towarzystwo. Pamiętajcie, nie jesteście niezastąpieni. Ja też mam dyplom i chętnie się zatrudnię jako nauczyciel wychowania fizycznego albo religii.

2115

gość ~gość (Gość)24.04.2019 04:22

Mam wielką nadzieje, ze następne wybory wygra Platforma Obywatelska i w końcu wszystkie ceny spadną a my jako nauczyciele zaczniemy zarabiać tyle, ile nam obiecał Grzegorz Schetyna. Ps w końcu tez konstytucja nie będzie łamana. Pozdrawiam. Nauczycielka.

816

gość ~gość (Gość)24.04.2019 10:34

Kochani rodzice udajcie się na parking szkolny bieda nauczycieli bije po oczach blaskiem nowych samochodów. Zapytajcie gdzie spędzają urlopy.Szkoda gadać.

146

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat