Nic nie zrobił dla Piotrkowa, a już się zbłaźnił. Nie ma czasu na poważne sprawy ale ma czas na romanse pozamałżeńskie. Dziękujemy już temu Panu, czas wybrać poważniejszą i odpowiedzialną głowę dla Piotrkowa. To nic dobrego nie wróży, z takim charakterem nie nadaje się na to stanowisko, to tylko strata czasu. Sam powinien odejść.
Parys był księciem a nie pasterzem. Oby ta słabość Prezydenta nie odbiła się czkawką na naszych urzędach
W kampanii wyborczej na banerach JW pojawiały się dopiski o tym, by pilnował żony i jej "rozwiązłości". Zapewne ta, jak i tamta historia ma swoje początki u tej samej grupy osób
Jak się o "tym" dowiedziałem to skoczyło mi ciśnienie. Nie dowierzałem. Teraz jest coraz więcej informacji w "tej" sprawie, a ZAPRZECZENIA brak. To znaczy, że mleko się rozlało - i trzeba to posprzątać.
Nie ma co narzekać ci którzy zagłosowali na tak to tylko do siebie mogą mieć pretensje i myślę że nie żałują to samo będzie nie basen jak na warszawiaka zagłosują będą mieli raj euro itd
Każdy komentujący niech uderzy się we własne piersi, równie ochoczo wyśmiewając przygody swoje i swojej bliższej i dalszej rodziny.
Odzywają się wszyscy bez grzechu. Zajmijcie się swoją egzystencja i relacjami. Zawsze tak jest, było i będzie, gdzie władza i pieniądze, tam są dziwne relacje i mocne emocje. Nie pierwszy to raz i nie ostatni, gdy mężczyźni i kobiety w związkach krzywdzą się nawzajem i co gorsza, cierpią na tym ich dzieci. Bo w tej całej romansowej aferce, to dzieci żal i najbardziej ucierpią. To tak jest, gdy w życiu nie ma zasad od Boga i Jego Nauk, nie ma życia Biblia - Starym i Nowym Testamentem. Najbardziej zaskakują i zadziwiają komentarze tych co podobnie żyli i żyją i tak samo robili i robią w relacjach uczuciowych, mesko-damskich, romansowych i małżenskich. Hipokryzja. A tak w ogóle, to i tak jest lepiej, bo w innych miejscach i środowiskach są zażyłości między osobami tej samej płci. I to jest dopiero afera i są afery!!!! Dajcie tym ludziom spokój, aby się nawrócili i sobie nawzajem wybaczyli. Z Bogiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!