metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
J ~J (Gość)21.02.2025 15:06

Panie Prezydencie proszę zrobić porządek w MOPS, kontrola pracowników, tam rządzi ten kto pierwszy przyjdzie do pracy

73

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)21.02.2025 13:29

Powinien podać się do dymisji po tych ostatnich wydarzeniach

375

fsdfdsfds ~fsdfdsfds (Gość)21.02.2025 15:08

W końcu!
Ale mnie interesuje jedynie odpowiedź na jedno pytanie:
- kiedy to się odbyło i czy używali służbowego pojazdu?
Bo jeżeli odbyło się to w czasie godzin pracy prezydenta i drugiej osoby, jak niesie wieść gminna i przy wykorzystaniu służbowego pojazdu to powiem w skrócie - czas na rozstanie się z urzędem panie prezydencie! Uzurpowanie sobie przywilejów z zasiadania na fotelu prezydenta miasta i wykorzystywanie ich do użytku prywatnego nie licuje z powagę i celem tego urzędu. Mam nadzieję, że ma pan cywilną odwagę i wyjaśni to swoim wyborcom, że potrafi pan rozdzielać życie prywatne o pracy dla miasta. Jeżeli nie - może już pan żegnać się z urzędem. Najlepiej od poniedziałku - 24 lutego 2025 r. Bo nie interesuje mnie co pan robi po pracy. Może pan spotykać się codziennie z inną koleżanką. Ale w pracy oczekuję skupionego na działaniu prezydenta miasta Piotrkowa Trybunalskiego.

262

Prawdziwy ~Prawdziwy (Gość)21.02.2025 15:22

W tej całej sytuacji szkoda Mi tylko Pani Inez pamiętacie ile trudu wkładała w jego kampanię ? Ona naprawdę ciężko pracował aby ten mój spęlniac swoje niczym nie poparte ambicje.A to jak ja potraktował ten szpital potem ta mediateka z uśmiechem ! Żal mi Ciebie maly człowieku ! A Pani wiem że kiedyś ta sytuację będzie wspominała z ulgą że w porę pozbyła się Pani że swojego życia kogoś takiego

262

POlewoj ~POlewoj (Gość)21.02.2025 15:08

Jurny Julek OUT!!!

263

gfdgdf ~gfdgdf (Gość)21.02.2025 15:24

Obecny kandydat na urząd Prezydenta RP (oby nie!) - pan Trzaskowski, powiedział o sobie w wywiadzie "dupiarz".
Czy ktoś chce wywiadu z panem Wiernickim?

144

Kiedyś ~Kiedyś (Gość)21.02.2025 15:04

Jaką pensję i za co płaciliśmy tej dziewczynie. Bo jest tam zatrudniona przez tegoż prezydenta

321

Adamin ~Adamin (Gość)21.02.2025 15:31

A ja ocenię prezydenta po racy, nie głosowałem na Niego, bo się bałem o losy mojego Piotrkowie, ale daje szansę. A zycie prywatna? Każdy jest kowalem własnego losu.

922

Prawa strona miasta ~Prawa strona miasta (Gość)21.02.2025 14:08

Gdzie teraz są wszyscy obrońcy kobiet? strajk kobiet? lewica?

282

Prośba ~Prośba (Gość)21.02.2025 15:31

Mam prośbę do was wszystkich zdanie na temat Wiernickiego będziemy pewnie mieli okazję pokazac na referendum! A teraz pamiętajcie w tej samej historia jest też ofiarą która pewnie takie wpisy bolą bardziej niż samego winnego !!

413

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat