Ja lubię takie zapachy ale za to przeszkadza mi że rondo się korkuje.
Władze miasta targ będą przenosić a firmie Juko największemu wysypisku śmieci pozwalają funkcjonować w mieście obok osiedli mieszkaniowych... Żenada jak zwykle, co można więcej napisać. Juko zasmradza okolicę co raz bardziej, z każdym rokiem większy smród!!! Zróbcie coś z tym bo to nie jest miejsce dla firmy o takim śmierdzącym profilu działalności. Popieram tamtejszych mieszkańców, trzymajcie się i nie poddawajcie!!! Macie całkowitą rację! O szczurach nie wspomnę! Władze, wstyd mi za Was!Zróbcie coś z tym!
Ożyły słynne Budki co nie wyrażały kiedyś zgody na plac zabaw dla dzieci bo bały się, że hałas dzieci zagłuszy przejeżdzające obok pociągi a teraz odpady chcą wysyłać do Ameryki albo Australii tacy są bogaci o wyczuleni na smrody.
A jak nieraz zalatuje fetor od strony Łodzi z chlewni to wam nie przeszkadza? Jakby człowiek był w chlewie tylko pochrząkiwania brak. :-)
Moim zdaniem to smrod idzie z urzedu miasta,za duzo do koryta im nawalili i puszczaja gazy
Panie Rzanek kiedy zlikwidujesz zrzut siajsy na ul Podle czy panu nie jest wstyd oczuszczalnja po modernizacji a scieki plyna ulica zenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!