Panie Rzanek kiedy zlikwidujesz zrzut siajsy na ul Podle czy panu nie jest wstyd oczuszczalnja po modernizacji a scieki plyna ulica zenada
Moim zdaniem to smrod idzie z urzedu miasta,za duzo do koryta im nawalili i puszczaja gazy
A jak nieraz zalatuje fetor od strony Łodzi z chlewni to wam nie przeszkadza? Jakby człowiek był w chlewie tylko pochrząkiwania brak. :-)
Ożyły słynne Budki co nie wyrażały kiedyś zgody na plac zabaw dla dzieci bo bały się, że hałas dzieci zagłuszy przejeżdzające obok pociągi a teraz odpady chcą wysyłać do Ameryki albo Australii tacy są bogaci o wyczuleni na smrody.
Władze miasta targ będą przenosić a firmie Juko największemu wysypisku śmieci pozwalają funkcjonować w mieście obok osiedli mieszkaniowych... Żenada jak zwykle, co można więcej napisać. Juko zasmradza okolicę co raz bardziej, z każdym rokiem większy smród!!! Zróbcie coś z tym bo to nie jest miejsce dla firmy o takim śmierdzącym profilu działalności. Popieram tamtejszych mieszkańców, trzymajcie się i nie poddawajcie!!! Macie całkowitą rację! O szczurach nie wspomnę! Władze, wstyd mi za Was!Zróbcie coś z tym!
Ja lubię takie zapachy ale za to przeszkadza mi że rondo się korkuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!