ja sam czuje jak wsiadam np do mzk czy jestem gdzies w sklepiej ze odemnie smierdzi ludzie tak dziwnie reaguja
Samolot przeszkadza , smród przeszkadza , może czas najwyższy zmienic miasto, jak tu wszystko jest złe ?
Wysypisko ma tu zostac.jo tu robie i niebede puzni dojezdzoł niewiadumo gdzie.Pszeszkadza to sie wyprowadzta albo nie rubta tyle smieci.
To że smierdzi to wszystko od właśnie takich cwaniaków co tylko potrafią wypisywać tu a w życiu prywatnym są niedowytrzymania
Skoro temat jest tak powszechnie znany to co na to radni, posłowie, prokuratura?
W dzień odór śmieci, a wieczorami smród palonego plastiku. Gdzie są nasi (nie)radni? Gdzie jest Krzysztof Ch.? Zamiast bredzić o turystycznym Piotrkowie i rozdawać krówki niech weźmie się do roboty i zajmie prawdziwymi problemami mieszkańców miasta
Wkrótce problem sam się rozwiąże, śmieci będą segregowane na trzy frakcje;
- bio,
- palne w dzień,
- pełne w nocy.
-
Mieszkańcy. Zainteresujcie SIĘ czy to jezt teren przeznaczony na taką działalność. Zluzcie doniesienie do prokuratury na możliwość popelnienia przestępstwa co do zanieczyszczenia i zagrożenia zdrowia i życia. My w Wolborzu walczymy. W Piotrkowie jest wielki układ, ciężko coś wymoc na urzędach dla obywateli. Wielki opór. Walczcie o swoje. Ci którzy nie mieszkają w okolicach gdzie są uciążliwości to niech się nie wypowiadają. Nie wiedzą co to znaczy. Niech dalej sobie mieszkają spokojnie i dostatnio. Polska to śmietnik EUROPY. Nie dajmy się.
... od smrodu nikt jeszcze nie umarł ... przepraszam wszystkich którzy są narażeni na tego typu wyziewy, ale ... kiedyś coś takiego uslyszałem kiedy zainteresowałem się wylewaniem gnojowicy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!