to jest chore moim zdaniem... w jakiej szkole jest papier ? może jedna się taka znajdzie... a jeżeli chodzi o palenie papierosów to niech sobie gimnazjalistów pilnują a nie ludzi co mają po 18 19 czy 20 lat... kazdy kto pali robi to poza terenem szkoły a nie np w budynku... tak samo te nagrania uczniów to wg nie jest zbytnio zgodne z prawem jak można kogoś nagrywać z ukrycia? to trzeba naprawdę mieć jakieś problemy ze sobą... a tak wg to jaki grzyb na suficie ? łazienki tak ogólni są bardzo zadbane i dlaczego pokazują tylko zdjęcia z męskiej ubikacji ? a z damskiej już nie ? ta szkoła jest naprawdę porządna i to wcale nie jest tak jak prawie wszyscy myślą że prosto nisko poziom o nie tu tez trzeba pracować uczyć się bo łatwo nie jest.... wiec moim zdaniem od tej szkoły trzeba się odczepić i zająć sie tam gdzie faktycznie są jakieś problemy. DZIĘKUJE
Szczerze współczuję uczniom i nauczycielom "Budowlanki". Ten "Bareja" was zamęczy! Czy on nie uczy czasami matematyki? Panie "Bareja", zaproponuj Pan kilka konkretnych i jednocześnie konstruktywnych rozwiązań, a nie pluj na wszystkich bez opamiętania. A tak na marginesie, to o planie budżetowym nie masz zielonego pojęcia. A na przyszłość zapamiętaj sobie następującą maksymę:"UBI CONCORDIA IBI VICTORIA"
nasz uczeń zajął pierwsze miejsce w kraju w konkursie mistrz złotej kielni. Wiedz nie mówcie ze nie mamy mądrych i inteligentnych ludzi.
Jestem absolwentem tej szkoły dokładniej technikum budowlanego, skończyłem studia prowadzę od kilku lat własną firmę która prosperuję na bardzo dobrym poziomie. Nie mów mi więc, że ludzie po tej szkole nie mają przyszlości. Ta szkoła wykształciła wielu bardzo dobrych fachowców, przedsiębiorców, projektantów i architektów.
Komentarza tego pokroju są snobistyczne i niewiele mają wspólnego z rzeczywistoscią.
~ambitna
Ciekawe jaka szkole ty skonczylas. Jestem absolwentem, studiuje i pracuje w zawodzie, w szkole sie sporo nauczylem bo chcialem i to wystarczy a ty nie pisz glupot skoro sie tam nie uczylas, pewnie po jakims liceum jestes i nic w zyciu nie umiesz.
Budowlanka to syf, dyrektor tez straszny cwaniak, pieniadze ida nie wiem gdzie a w szkole a co gorsza bursie nie ma nawet porzadnej lazienki, ktos moglby zaprowadzic tam porzadek w koncu.
Znam wielu absolwentów tej szkoły i nie są oni wcale osobami bez przyszłości, radzą sobie lepiej w życiu niż inni którzy kończyli inne szkoły, wiec ambitna jeśli nie znasz wszystkich to się nie wypowiadaj
Szukają dziury w całym. Nie było skarg do tej pory na budowlankę ale jakiś cwel musiał namieszać. Nie pasowało mu, mógł odejść ale nie. Żal mi takich ludzi. Szkoła jest naprawdę w deche. Nauczyciele i dyrekcja chcą jak najlepiej dla uczniów i potrafią z nimi rozmawiać.
To jest moje zdanie. Pozdrawiam. ;)
chodziłem było super a co do używek to były i są one wszędzie u szembergowej na fizyce cisza jak w grobowcu wiele bym dał żeby wrócić tam chociaż na tydzien
Córka ukończyła Budowlankę z wyróżnieniem, dostała się na studia, na PŁ i sobie dobrze radzi. Dlatego Wasze wypowiedzi o szkole i jej uczniach wszystkich obrażają.
Pomyśl co piszesz, nigdy nie widziałem by tam ktos pił. A palenie - w każdej szkole palą, polecam przejść się koło ekonomika - pełno młodzieży z papierosami, II LO, Chrobry to samo, a TPS leci do parku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!