Dla mnie wybór tej szkoły to najlepsze rozwiązanie :) Nauczyciele (oprócz 3 konfidentów) są bardzo dobra kadrą i wiele uczą. Nie zgadzam się z tym artykułem , jest to dla mnie żenada co wy piszecie tu.. :/ Tani i słaba zagrywka to jest. Dziękuje, dobranoc :):*
sory popracuj trochę z młodzieżą a porozmawiamy. trzeba było nauczycielem zostać czemu p. nie został?? zawsze można zmienić zawód zapraszam!!!
warunki nie ważne szkoła dała dużo przyszłości mnóstwo osobom taka jest prawda
nie zgodzę się z tym artykułem na temat piotrkowskiej budowlanki to są oszczerstwa i pomówienia ze strony pewnej osoby która za wszelką cenę stara się zniszczyć dobre imię szkoły. jestem absolwentem i wiem że w tej szkole wychodzi się na ludzi . absolwenci tej placówki są doskonałymi fachowcami w zawodzie a uczniowie zdobywają 1 miejsca w olipiadach i różnych konkursach . za moich czasów czegoś takiego nie było .
to jest chore powaliło tego gościa hehe po prostu wybrał sobie taką formę zemsty i chce aby na tą szkołę źle patrzano. szkoła jest bardzo fajna nie ma się czego czepiać ja osobiście cieszę się że chodzę do tej szkoły.
pozdrawiam tego Pana co tego szumu narobił :)
W gimnazjum na Wysokiej zabralo pogotowie ucznia do szpitala po lekcji historii. Tam chyba cos tez dzieje sie z ta historia.
jestem absolwentem tej szkoły,ale jestem też nauczycielem Budowlankę zawsze będę wszystkim polecać :):):) jeśli wezwano policję to znaczy że nie zamieciono sprawy pod dywan jak w innych szkołach
Komus zalezy na wladzy w tej szkole i tyle,jest niedoceniony i wylewa pomyje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!