ustalmy pewne wytyczne co do wszelkiej dyskusji na forum:
1. palenie papierosów i narkotyków na terenie szkoły - niedopuszczalne (odpowiedzialna dyrekcja i nauczyciele za brak dyscypliny)
2. brak w toaletach drzwi i papieru - przecież nikt nie wynosi drzwi ze szkoły. (odpowiedzialna dyrekcja i nauczyciele za brak dyscypliny i nadzoru)
3. warunki nauczania (krzesełko, biurko itd...) jak za komuny a budżet szkoły 5 mln zł - winna dyrekcja
jeśli ktoś broni dyrekcji to znaczy, że jest mniej niż zero.. tych kwestii nie da się obronić. trzeba przyjąć na klatę i pokazac wszystkim a zwłaszcza młodzieży, że za błędy popełnione się odpowiada.
Akurat z tym nauczycielem miałem lekcje matematyki i nie potrafił niczego nauczyć porządnie w przeciwieństwie do pana Kaźmierczaka, a to, że palą papierosy to to jest każdej szkole jak np. w tepeesie
Uważam że w każdej plotce troche prawdy. Budowlanka poporostu miała pecha i stałą się kozłem ofiarnym. W każdej szkole jest problem z używkami w Ekonomiki uczniowie palą w kańciapie u woźnego, tps czy pioma albo szkoła na sienkiewicza wszyscy biegają po mieście i chowają się za kioskami bądź w parku żeby ich z kiepem nie zobaczyli
Chrobry czy IV Lo też nie jest wcale takie czyste. Wszędzie się pali w każdej szkole jest problem z nauczycielami. Możecie mi wierzyć lub nie mam dużą wiedzę na temat tego co się dzieje w wielu szkołach i nasza wcale nie jest w jakiś sposób gorsza od innych. elo
Szkoda tylko ze ten nauczyciel, który o wszystkim informuje prase od 2007 roku był tylko 2 miesiące w pracy... Ktoś tu chyba ma lewe zwolnienia...
To wstyd żeby w xxi wieku chodzic srac za budynkiem szkoly lub na pobliskim osiedlu bo tylko nauczyciele są uprzywilejowani żeby korzystac z wc
Panie Poinformowany. Zajęcia mają odbywać się normalnie, na wycieczki idą zorganizowane grupy za wcześniejszą zgodą dyrekcji(NIE CAŁA SZKOŁA).
21 marca podobno ma być ładna pogoda, a jak wiadomo szkoła to nie tylko siedzenie w ławkach, ale także trochę kultury (teatry, kina, wycieczki do muzeum)
I prezent.
Janek to jest mój ziomek. Z nim mogę się uczyć matematyki nawet w weekend.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!