A nie siedzieć przed telewizorem po pracy zrobić zakupy i już masz co jeść bez przesady odrzucić bajcowanie z koleżanką
Ludzie macie sześć dni na zrobienie zakupów wypadałoby się troche ogarnąć i zorganizować a nie płakać że wam jeden dzień zamknęli da się zrobić zakupy w tygoniu tylko trzeba chcieć ale większość z was zrobiło się zbyt wygodnych i tylko potraficie marudzić dosłownie jak dzieci w przedszkolu jak im się czegoś nieda lub zabierze
Ludzie płaczą że muszą w niedzielę pracować tylko że ten kto robi w niedzielę ma wolne na tyg a ile jest takich osób co pracuje od poniedziałku do soboty i wraca z pracy w sobotę to nie wie czy ma iść się zesr..AC czy lecieć stać w kolejkach bo w niedzielę nic nie kupi Dla tych co mówią że w niedzielę powinnien być zakaz wszystko pozamykać stacje benzynowe restauracje itd niech nikt nie robi i każdy niech siedzi w domu bo wszystko zamknięte Normalnie średniowiecze
Stawka dla pracowników 200% za niedzielę i dni świąteczne, i wszyscy będą zadowoleni
Jak komuś przeszkadza że musi robić w niedzielę to niech zmieni branże bo jakoś jak ma na tyg wolne to nie narzeka albo jak w niedzielę idzie sobie np do pizzerii i tam ludzie muszą pracować
Ja jestem za handlem w Niedziele,bo jak ktoś pracuje od poniedziałku do soboty,to kiedy ma zrobić zakupy. Do tej pory było dobrze i nikomu nie przeszkadzało
Ja mam osobiście w nosie pracowników sklepów. A czemu? A temu, że jak ja robię w niedziele to mnie nikt nie żałuje. Nie podoba się praca w sklepie to magazyny, nie magazyny to dzieci rodzić, nie dzieci rodzić to wygrać w lotto. Tyle możliwości i to bez wymogu jakiś nie samowitych zdolności czy pobierania nauk nie wiadomo gdzie :p
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!