metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)15.03.2019 08:20

Zapraszam do pracy klientów w niedziele i po problemie

54

gość ~gość (Gość)15.03.2019 10:34

A nie siedzieć przed telewizorem po pracy zrobić zakupy i już masz co jeść bez przesady odrzucić bajcowanie z koleżanką

21

gość ~gość (Gość)15.03.2019 13:12

NIEDZIELA DNIEM WOLNYM OD HANDLU

33

gość ~gość (Gość)14.03.2019 18:32

Ludzie macie sześć dni na zrobienie zakupów wypadałoby się troche ogarnąć i zorganizować a nie płakać że wam jeden dzień zamknęli da się zrobić zakupy w tygoniu tylko trzeba chcieć ale większość z was zrobiło się zbyt wygodnych i tylko potraficie marudzić dosłownie jak dzieci w przedszkolu jak im się czegoś nieda lub zabierze

1617

gość ~gość (Gość)15.03.2019 22:41

Ludzie płaczą że muszą w niedzielę pracować tylko że ten kto robi w niedzielę ma wolne na tyg a ile jest takich osób co pracuje od poniedziałku do soboty i wraca z pracy w sobotę to nie wie czy ma iść się zesr..AC czy lecieć stać w kolejkach bo w niedzielę nic nie kupi Dla tych co mówią że w niedzielę powinnien być zakaz wszystko pozamykać stacje benzynowe restauracje itd niech nikt nie robi i każdy niech siedzi w domu bo wszystko zamknięte Normalnie średniowiecze

02

gość ~gość (Gość)16.03.2019 01:09

Stawka dla pracowników 200% za niedzielę i dni świąteczne, i wszyscy będą zadowoleni

10

gość ~gość (Gość)15.03.2019 22:46

Jak komuś przeszkadza że musi robić w niedzielę to niech zmieni branże bo jakoś jak ma na tyg wolne to nie narzeka albo jak w niedzielę idzie sobie np do pizzerii i tam ludzie muszą pracować

02

gość ~gość (Gość)15.03.2019 05:58

Ja jestem za handlem w Niedziele,bo jak ktoś pracuje od poniedziałku do soboty,to kiedy ma zrobić zakupy. Do tej pory było dobrze i nikomu nie przeszkadzało

148

snoop drągi drong ~snoop drągi drong (Gość)14.03.2019 14:49

Ja mam osobiście w nosie pracowników sklepów. A czemu? A temu, że jak ja robię w niedziele to mnie nikt nie żałuje. Nie podoba się praca w sklepie to magazyny, nie magazyny to dzieci rodzić, nie dzieci rodzić to wygrać w lotto. Tyle możliwości i to bez wymogu jakiś nie samowitych zdolności czy pobierania nauk nie wiadomo gdzie :p

96

cwaniaki z gazowni ~cwaniaki z gazowni (Gość)16.03.2019 07:55

tego postawic w niedziele na kase o tym nicku

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat