metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.03.2019 13:37

Trzeba uciekać z tego kraju

33

wojciech ~wojciech (Gość)14.03.2019 13:11

też chce mieć wolne wszystkie niedziele ! Ale nie mogę bo pracuję na lotnisku. Proponuję wprowadzić zakaz latania w soboty i niedziele nich ludzie siedzą w domach !

173

gość ~gość (Gość)14.03.2019 14:59

Ja pracuje w gastronomii i też bym chciała niedzielę wolne, i jest tak że pracuje w święta, ,, czy może mi ktoś współczuję i mojej rodzinie... Kto chciał robić zakupy w niedzielę to robił, a kto nie chciał to spędzał czas w domu, prawo wyboru ma każdy jak ma czas wolny,, jeszcze trochę to nam wszystko ogranicza dla naszego dobra... Niby..

41

Tak ~Tak (Gość)14.03.2019 15:03

Wystarczy zapłacić pracownikom premie za niedzielę a sami zdecydują i przyjdą do pracy, zwłaszcza my studenci, jeszcze nigdy nic dobrego niu wyszło z tego jak polityk reguluje biznes

51

gość ~gość (Gość)14.03.2019 15:25

Jak nie myślisz to nie będziesz głodny Niedzielę niech będą wolne mamy rodzinę i też chcemy być z rodziną jak ty

10

gość ~gość (Gość)14.03.2019 15:40

Właściciele małych sklepów. Zapytajcie się po ile ich mają . Odpowiedź : 5 , a może nawet 10. I tu mamy kolejną odpowiedź , dlaczego sami nie staną za ladą
Podsumowując : właściciele ogromnych przedsiębiorstw , a nie małych sklepów.

20

ekogroszek ~ekogroszek (Gość)14.03.2019 15:46

co dalej normalnie zakaz i tyle kazdy chce miec dzien wolny

21

gość ~gość (Gość)14.03.2019 15:56

To się zwolni z lotniska i idź na magazyny jak nie odpowiada praca. Dawniej sklapy były czynne w sobotę do 14 niedziele pozamykane i wszyscy byli zadowoleni a teraz jakie problemy najlepiej było wyjść z domu i prosto na sklepiki zamiast spaceru postacie się w roli kasjera a nie bzdury wypisywać

32

gość ~gość (Gość)14.03.2019 16:05

Zapraszam klientów co wniedzieli kupują do pracy za nas i po problemie

31

gość ~gość (Gość)14.03.2019 13:09

Czegoś tu nie rozumiem. Właściciele małych sklepów apelują o wycofanie ograniczenia handlu w niedzielę, gdzie teoretycznie powinni mieć większe utargi, bo największa konkurencja, czyli markety są wtedy pozamykane. Jak dla mnie paradoks. Poza tym przecież właściciele mogą stać za ladą w niedzielę, nikt im tego nie zabrania, więc w czym problem?

134

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat