też chce mieć wolne wszystkie niedziele ! Ale nie mogę bo pracuję na lotnisku. Proponuję wprowadzić zakaz latania w soboty i niedziele nich ludzie siedzą w domach !
Ja pracuje w gastronomii i też bym chciała niedzielę wolne, i jest tak że pracuje w święta, ,, czy może mi ktoś współczuję i mojej rodzinie... Kto chciał robić zakupy w niedzielę to robił, a kto nie chciał to spędzał czas w domu, prawo wyboru ma każdy jak ma czas wolny,, jeszcze trochę to nam wszystko ogranicza dla naszego dobra... Niby..
Wystarczy zapłacić pracownikom premie za niedzielę a sami zdecydują i przyjdą do pracy, zwłaszcza my studenci, jeszcze nigdy nic dobrego niu wyszło z tego jak polityk reguluje biznes
Jak nie myślisz to nie będziesz głodny Niedzielę niech będą wolne mamy rodzinę i też chcemy być z rodziną jak ty
Właściciele małych sklepów. Zapytajcie się po ile ich mają . Odpowiedź : 5 , a może nawet 10. I tu mamy kolejną odpowiedź , dlaczego sami nie staną za ladą
Podsumowując : właściciele ogromnych przedsiębiorstw , a nie małych sklepów.
To się zwolni z lotniska i idź na magazyny jak nie odpowiada praca. Dawniej sklapy były czynne w sobotę do 14 niedziele pozamykane i wszyscy byli zadowoleni a teraz jakie problemy najlepiej było wyjść z domu i prosto na sklepiki zamiast spaceru postacie się w roli kasjera a nie bzdury wypisywać
Zapraszam klientów co wniedzieli kupują do pracy za nas i po problemie
Czegoś tu nie rozumiem. Właściciele małych sklepów apelują o wycofanie ograniczenia handlu w niedzielę, gdzie teoretycznie powinni mieć większe utargi, bo największa konkurencja, czyli markety są wtedy pozamykane. Jak dla mnie paradoks. Poza tym przecież właściciele mogą stać za ladą w niedzielę, nikt im tego nie zabrania, więc w czym problem?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!