metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.03.2019 18:57

Jestem za zakazem handlu niedzielę a właściciel jak chce to niech stanie za ladą

66

gość ~gość (Gość)14.03.2019 21:45

Każdy kto decyduje się na pracę w sklepie,markecie itd. chyba jest świadomy tego że będzie pracował w niedzielę.A jak nie pasuje to do biura ,osiem godzin,od poniedziałku do piątku ,weekend wolny.Jak to się mówi:widziały (i wiedziały gały co brały).

20

gość ~gość (Gość)14.03.2019 21:59

Każdy kto decyduje się na pracę w sklepie,markecie itd. chyba jest świadomy tego że będzie pracował w niedzielę.A jak nie pasuje to do biura ,osiem godzin,od poniedziałku do piątku ,weekend wolny.Jak to się mówi:widziały (i wiedziały gały co brały).

50

Gościu ~Gościu (Gość)14.03.2019 22:22

W Niemczech od lat jest zakaz handlu w niedzielę i jakoś tam nie rzucają się pod pociągi z tego powodu.

16

gość ~gość (Gość)14.03.2019 22:26

Ja jestem za wolną niedzielą, ponieważ pracuje w handlu i chcę ten wolny czas spędzić z rodziną. Właściciele jak chcą dorobić, furtka otwarta. Urzędasy mają 6 dni na zakupy. Polska dziwny kraj, kupi jedyn z drugim po lodzie i łażą z całymi rodzinami dookoła podziwiając zamknięte sklepy w focusie????

15

gość ~gość (Gość)14.03.2019 22:39

Właściciele mogą stać w niedzielę... Postoja tak przez parę miesięcy i zobaczą jak to fajnie jest.

31

gość ~gość (Gość)14.03.2019 23:25

Ta osoba w niedzielę za kasą to nie robot, pamiętajmy o tym.

34

xx ~xx (Gość)15.03.2019 00:30

Ludzie, przecież rządzącym chodziło chyba głównie o to by zlikwidować polskie, rodzime, małe sklepiki. Tak, żeby duże zachodnie sieci mogły zarabiać jeszcze więcej kasy. I to w sumie się udało więc o co krzyk? Z drugiej strony to jak jest wolne to właściciele małych sklepików też powinni się od tego dostosować i mieć wolne a nie stawać za ladą. Im też coś się od życia należy. :-)

25

gość ~gość (Gość)15.03.2019 07:06

Jestem za handlem w niedzielę. Idąc tym torem to środa będzie dniem sikania na stojąco, reszta dni siedząco. Ludzie nie dajcie odebrać sobie wolności

74

grr ~grr (Gość)15.03.2019 07:26

jeśli zakaz handlu to całkowity dla wszystkich! łącznie z usługami, szpitalami itd, niech wszyscy mają wolną niedziele!!!

83

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat