Brawo dla starosty. Szkoda gadać. Taki,plus, że mieszkańcy Piotrkonie zapomną jemu tego bałaganu do którego doprowadził, a start na prezydenta miasta może sobie odpuścić. No chyba, że chcę się skompromitować.
Szpital w Piotrkowie to ostatnie miejsce gdzie można leczyć się. Specjaliści odchodzą, biały personel walczy o swoje zarobki i część ochrony zdrowia w tym szpitalu szuka zatrudnienia gdzie indziej
witam
Dziwne że szpital zadłużony a zarobki pracowników wyższe niż w szpitalu na Rakowskiej
Położne butne bardzo, dlatego rodziłam w Łodzi. Ja bym im nawet pół pensji nie płaciła ale przyzwyczajone do nicnierobienia bo im się wszystko należy.
do czasu jak urzędasy OSOBIŚCIE i MATERIALNIE nie zaczna odpowiadać za swoje decyzje ,nic się nie zmieni ,należy cofnąć się w czasie i kto zlikwidował dochodowe oddziały ,kontrakt z nfz itd, kasę potrafia brać a odpowiedzialności ?
Piotrków jest miastem zawierzonym i nic mu nie grozi.No ale szpital powiatowy nie podlega miastu więc ...różnie może być.I co teraz?
Więcej forsy na leczenie a nie na podwyżki płac i będzie dobrze
Nie jestem wróżbitą, tylko odpowiedzialnym urzędnikiem. Dawno tak się nie ubawiłem jak czytając p p. Ziembę . Jak by pan był odpowiedzialnym urzędnikiem to nie było by tego bajzlu jaki oferujecie rodzącym kobietom. Mam dla pana propozycję jak rozwiązać problem porodówki - dogadać się z czarnymi i niech kobiety rodzą na plebaniach. Będą miały blisko - w powiecie jest dużo plebanii- i od razu opiekę duchową tak potrzebną rodzącym.
Adres: https://epiotrkow.pl/news/Co-dalej-z-porodowka-w-Piotrkowie-Znakow-zapytania-nie-ubywa,49352,0,1#comment
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!