metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga28.04.2012 09:31

a nowa właścicielka zna język polski?
Chciałbym aby na tym (przynajmniej) portalu i na stronie schroniska były przedstawiane dalsze losy Ciuchci. Ten owczarek ma wielkie serce.

00

schronisko ~schronisko (Gość)28.04.2012 09:54

Będziemy przekazywać informacje o dalszym losie Ciuchci. Szkoda ,że naszym kraju nikt nie znalazł miejsca w swoim domu dla niej.

00

.. ;) ~.. ;) (Gość)28.04.2012 12:11

oczywiście,że szkoda. dobrze,że znalazł się ktoś z tak wielkim sercem :) zapewne będzie jej tam dobrze :)

00

aaa ~aaa (Gość)28.04.2012 13:02

" Szkoda ,że naszym kraju nikt nie znalazł miejsca w swoim domu dla niej." Ja nie słyszałam żeby szukano dla niej właściciela, myślałam że już dawno załatwiony jest dla niej dom.

00

loren83 ~loren83 (Gość)28.04.2012 15:33

Może niech nowa właścicielka prześle zdjęcia jak jej się żyje , piszcie na bieżąco o niej .

00

Tartu Tarturanga28.04.2012 16:44

I dobrze, że za granicę - tam zwierzęta się szanuje !!!

00

szczawik szczawikranga28.04.2012 22:51

"Tartu" napisał(a):
I dobrze, że za granicę - tam zwierzęta się szanuje !!!

tak, chwytając za słowa to psy szczególnie w Chinach... wpienia mnie strasznie jak ludzie narzekają na nasz piękny kraj, że wszystko tutaj jest do d...y i wogóle tylko się powiesić... nie róbmy z siebie takich nieudaczników...

00

SBW ~SBW (Gość)29.04.2012 00:15

"schronisko" napisał(a):
Będziemy przekazywać informacje o dalszym losie Ciuchci. Szkoda ,że naszym kraju nikt nie znalazł miejsca w swoim domu dla niej.

Byłbym bardzo wdzięczny za takie informacje, nie tylko od opiekunów Ciuchci zresztą, bo przecież do Niemiec wyjechało bardzo dużo psów ze schroniska w Piotrkowie, Bełchatowie, Mszczonowie, Pabianicach, Klembowie... zresztą - z całej Polski z wielu schronisk - te ilości to już pewnie w tysiące idą. Ile tak naprawdę wyjechało z samego Piotrkowa np w roku 2011, a ile tak w ogóle od początku? Czy czytelnicy epiotrkow wiedzą? Może warto taką informację zamieścić na epiotrkow? To chyba nie jest tajemnica?
Ile kontroli poadopcyjnych po kilku miesiącach (ważne - po jakimś czasie, np. po roku) przeprowadziło piotrkowskie schronisko w tych nowych miejscach pobytu?
Pozdrawiam!

00

ares1 ~ares1 (Gość)29.04.2012 08:05

"szczawik" napisał(a):
wpienia mnie strasznie jak ludzie narzekają na nasz piękny kraj, że wszystko tutaj jest do dupy i wogóle tylko się powiesić.

Niestety polak tak ma i to się nie zmieni!

00

SBW ~SBW (Gość)29.04.2012 11:44

"szczawik" napisał(a):
tak, chwytając za słowa to psy szczególnie w Chinach... wpienia mnie strasznie jak ludzie narzekają na nasz piękny kraj, że wszystko tutaj jest do dupy i wogóle tylko się powiesić... nie róbmy z siebie takich nieudaczników...

wszystko do d... to może i nie jest, ale traktowanie zwierząt przez wielu Polaków to akurat jest. I w dodatku, choćby mogli traktować zwierzęta lepiej, bo to nie zmieniłoby w ich życiu niczego na niekorzyść, to i tak nie chcą, a nawet nie chcą tego przyjąć do wiadomości. Ot po prostu - zabetonowane mózgi...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat