Czy Ty lewą nogą wstałeś, czy osa Cię ugryzła? Czy nie możesz ścierpieć gdy ludzie pomagają zwierzętom? I nie pisz bzdur, że "ludzki lekarz ma zabronione", bo jest wielu, którzy się sprywatyzowali i pieniądze legalnie biorą, lub prawd objawionych o "komuniźmie", którego objawem (według Ciebie) jest to, że weterynarze biorą pieniądze(!!!)
Ja też nie mogę zrozumieć tego dość powszechnego zjawiska na tym forum. Jest tu grupa ludzi, którym przeszkadza, że ktoś pomaga zwierzętom, poświęca na to prywatny czas, prywatne pieniądze... O co chodzi?
Chcecie pomagać ludziom? Proszę bardzo! Ktoś Wam broni? Czy jak weterynarz pomaga zwierzakowi, to przez niego gdzieś umiera zapomniany człowiek? Nie! Zapomniany człowiek umiera przez tych, co o pomaganiu ludziom, o pomaganiu komukolwiek mają opanowaną tylko teorię i całymi godzinami "bija pianę" w głupkowatych postach!
Jak każdy inny :)
Nie musisz czytać i wchodzić na forum. Czytaj Wyborczą.
O, ciekawe!
Pracuje za darmo??
Ma nawet do wyboru: płaci bezpośrednio pacjent, albo pośrednio - przez ubezpieczyciela, np. NFZ. Że ten system jest źle zorganizowany, to inna sprawa. I ani zwierzęta, ani ich miłosnicy nie są temu winni.
Ciekawą możliwościa jest to, że można obecnie ubezpieczyć "zdrowotnie" swoje zwierzęta. Płacimy ustalona składkę, za co mamy zwracane koszty leczenia u wybranych weterynarzy. Zainteresowanym polecam!
http://www.ubezpieczenia-zwierzat.pl/
Znam kilka osób, które niesamowicie kochają zwierzęta, często użalają się nad nimi, a w stosunku do ludzi są zawistni, zazdrośnicy i czasami podli. Nie lubię takich ludzi.
Mam identyczne obserwacje. Ci kochający swoje czworonogi (bleee) za nim mają bliźniego, nawet własne rodziny traktują per noga. STOP zwierzęcemu oszołomstwu!
Zwierzęta - TAK, ale w wiejskim obejściu.
Zwierzęta w mieście - NIE!
Miasto miejscem dla ludzi.
Wa mać ,na leczenie ludzi nie ma a tu się psiurami podniecają!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!