metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ala ~ala (Gość)16.12.2011 21:28

NIGDY nie pozwoliłabym zbliżyć się do mnie jakiemuś ćpunowi.
Życie chcę brać na trzeźwo z przytomnym mężczyzną.
NIE dla legalizacji marihuany.
NIE dla dopalaczy.
NIE dla narkotyków.
NIE DLA TYCH CHŁOPACZKÓW!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga16.12.2011 23:08

"jajaja" napisał(a):
Tak Przecież powszechnie wiadomo, że palacze marihuany to najlepsi uczniowie w szkołach, najlepsi pracownicy w firmach i najuczciwsi posłowie w ławach...

Zapomniałeś jeszcze dodać, że to najlepsi premierzy.

00

xyz1234 ~xyz1234 (Gość)17.12.2011 16:27

Panowie, szczerze powiedziawszy myślałam, że po ostatnich zajściach, o których wspomniał Dzidzia, troszeczkę się ogarniecie, ale widzę, że na siłę chcecie robić sobie kolejne problemy i pakować się po same uszy. Tym razem Wam się udało, ale mogę Wam właściwie zagwarantować, że sami kręcicie na siebie bata. Wiadomo, że wszystko jest dla ludzi, ale bez przesady. Trzeba rozróżnić wypalenie lolka raz na jakiś czas, a przesadną częstość palenia. Chłopcy, nie zaszpanujecie tym, że wiecznie widać Was ujaranych, a wiem dobrze o czym mówię. Prowadzicie walkę z wiatrakami. Takimi działaniami nic nie wskóracie, a pogrążacie tylko samych siebie pokazując, że dla bandy gówniarzy nie ma sensu legalizować marihuany.

00

NIE dla oszołomstwa ~NIE dla oszołomstwa (Gość)17.12.2011 18:04

"xyz1234" napisał(a):
Takimi działaniami nic nie wskóracie, a pogrążacie tylko samych siebie pokazując, że dla bandy gówniarzy nie ma sensu legalizować marihuany.

Wężykiem, Jasiu! Wężykiem!

00

ilidan ilidanranga17.12.2011 18:47

po co legalizowac maryske, kto ma pali zawsze znajdzie zrodlo jej kupna. jesli to zostanie zalegalizowane to z 17zl za gram zrobi sie 50 albo 100 bo dojdzie akcyza i inne tego typu zlodziejskie pierdoly. wiec lepiej zostac przy niskej cenie czarnorynkowej, ew kary za posiadanie zmiejszyc.

00

andain ~andain (Gość)18.12.2011 12:47

w tej ankiecie "czy jesteś za legalizacją marihuany" na tej stronie większość jest na 'zdecydowanie nie' bo na tą strone w właśnie tylu procentach wchodzą starsi ludzie który nie mają zerowego pojęcia co to jest wogóle marihuana. to jest tępota tych ludzi nawet nie zdają sobie sprawy że nie umarła od tego ani jedna osoba na świecie od przedawkowania..

00

jajaja ~jajaja (Gość)19.12.2011 08:13

"andain" napisał(a):
w tej ankiecie "czy jesteś za legalizacją marihuany" na tej stronie większość jest na 'zdecydowanie nie' bo na tą strone w właśnie tylu procentach wchodzą starsi ludzie który nie mają zerowego pojęcia co to jest wogóle marihuana. to jest tępota tych ludzi nawet nie zdają sobie sprawy że nie umarła od tego ani jedna osoba na świecie od przedawkowania..

Chłopcze, a ty lekcji do odrabiania nie masz? Tak, starsi ludzie wchodzą w internet i głosują na epiotrków żeby wam zrobić na złość. Jak masz pisać bzdury i to w takiej formie, to lepiej przestań. Bo nawet twoi koledzy łapią się za głowy.

00

kenny ~kenny (Gość)19.12.2011 08:34

"andain" napisał(a):
na tą strone w właśnie tylu procentach wchodzą starsi ludzie który nie mają zerowego pojęcia co to jest wogóle marihuana. to jest tępota tych ludzi

Nie ćpaj. Ćpanie szkodzi. "Nie mają zerowego pojęcia"? Czyli - mają pojęcie! I kto tu mówi o tępocie? Czy twoja mamusia i tatuś wiedzą, że ćpasz? Czy ty swoje dzieci też nauczysz ćpać?

01

gość ~gość (Gość)20.12.2011 22:38

mam 17 lat i jestem przeciw ;]

01

Dredu.LEGALIZE ~Dredu.LEGALIZE (Gość)21.12.2011 15:21

Ludzie po co się odzywacie o ćpaniu skoro marihuana nie jest szkodliwa i nic o niej nie wiecie , wrecz jest o wiele zdrowsza od wszelkich uzywek jak papierosy czy alkohol. A przez nasze głupie prawo za tzw. skęta dostaje się wyroki które niszczą reszte życia młodych ludzi. Więc zrozumcie że ganja była palona jest i będzie a legalizując ją zapobiegniemy kolejnym zatrzymań .
a tutaj dołączam coś dla ludzi nie do informowanych o tej roślinie: http://www.eioba.pl/a/2kur/jak-i-dlaczego-doszlo-do-delegalizacji-marihuany

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat