Do nauki, do szkoły, do lekcji! Do lektur! I do jakiejś pracy. A w ogóle, gdzie są rodzice tych dzieci? Chory kraj.
dokładnie do nauki albo do roboty, a nie o trawie myślicie. WIdać po ich twarzyczkach, że to ćpuny jedne.
Czy to oznacza, że dyrekcje szkół pozwalają uczniom przychodzić na lekcje z czymś takim na głowie? To które to są szkoły w Piotrkowie? Co na to kuratorium?
chore jest to że za jointa trzeba słono płacić ja do dzisiaj mam na głowie kuratora za 1g palenia.Sadzić palić zalegalizować!!!
Poprzewracało wam się we łbach.
Nie rozumiem tylko, po co piszecie o tych degeneratach. Przecież to osobniki tego pokroju są odpowiedzialne chociażby za to:
Nie wiem tylko, jak bardzo trzeba być pod wpływem różnych debilnych substancji, żeby zdecydować się na tak głupią "akcję". Z tych twarzy bije sama inteligencja i elokwencja. Szkoda miejsca na serwerze na takie wiadomości.
Brawo chłopcy.
Tylko nie dajcie się wymanewrować jak my w 1989 roku.
Nie szata i włosy świadczą o osobie która je nosi.
Pewnie nie ma to jak za Józefa było wszyscy jednakowo ostrzyżeni, jednakowo ubrani, jednakowo myślący...... Jednym słowem ogólnonarodowa euforia.
http://sklave.manifo.com/
tak trzymać chłopaki, jarać ile sie da ...selekcja naturalna, wojny brak, choroby opanowane, natura sama się broni przed przeludnieniem. Zresztą Ameryki nie okryliście, przed wami w Piotrkowie też byli tacy wyluzowani orginalni, kilku znałem osobiście, była trawa potem coś mocniejszego, kozaki jak cholera, potem brak kasy i brali co sie dało, pili też, na początku podbierali rodzicom kasę, potem juz kradli i wynosili z domu, przed wami właśnie taka droga. Dwóch którzy byli wierni swoim "ideałom" przed 30-ką w piachu leży, kolejny z wyrokiem..wasze życie wasze decyzje ..powodzenia !
Szkoda tylko te dzieciaki są zmanipulowane.Ktoś się nimi posługuje a tylko po to , żeby notowania partii poszły w górę myślę że wszyscy wiedzą o jaką chodzi.Za 20 lat zrozumieją jeśli dożyją(jeśli się nie zaćpają na śmierć) i będą wychowywać swoje dzieci jaką krzywdę wyrządzili swoim działaniem reszcie społeczeństwa.
Tak w ogóle to wyglądają na tych zdjęciach jakby mieli nie włosy tylko konopie na głowie(oprócz tego że mają w głowie)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!