metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wychowawca ~wychowawca (Gość)15.12.2011 09:56

Do nauki, do szkoły, do lekcji! Do lektur! I do jakiejś pracy. A w ogóle, gdzie są rodzice tych dzieci? Chory kraj.

00

co za kraj ~co za kraj (Gość)15.12.2011 10:20

dokładnie do nauki albo do roboty, a nie o trawie myślicie. WIdać po ich twarzyczkach, że to ćpuny jedne.

00

matka ~matka (Gość)15.12.2011 10:49

Czy to oznacza, że dyrekcje szkół pozwalają uczniom przychodzić na lekcje z czymś takim na głowie? To które to są szkoły w Piotrkowie? Co na to kuratorium?

01

damianxc ~damianxc (Gość)15.12.2011 10:54

chore jest to że za jointa trzeba słono płacić ja do dzisiaj mam na głowie kuratora za 1g palenia.Sadzić palić zalegalizować!!!

00

rex ~rex (Gość)15.12.2011 11:03

"damianxc" napisał(a):
chore jest to że za jointa trzeba słono płacić ja do dzisiaj mam na głowie kuratora za 1g palenia.Sadzić palić zalegalizować!!!

Poprzewracało wam się we łbach.

00

Doker ~Doker (Gość)15.12.2011 11:20

Nie rozumiem tylko, po co piszecie o tych degeneratach. Przecież to osobniki tego pokroju są odpowiedzialne chociażby za to:
http://www.epiotrkow.pl/multimedia/icon/d3ff4d54a138a3b34b014eef50fe5b8d.jpg
Nie wiem tylko, jak bardzo trzeba być pod wpływem różnych debilnych substancji, żeby zdecydować się na tak głupią "akcję". Z tych twarzy bije sama inteligencja i elokwencja. Szkoda miejsca na serwerze na takie wiadomości.

00

sklave ~sklave (Gość)15.12.2011 11:25

Brawo chłopcy.
Tylko nie dajcie się wymanewrować jak my w 1989 roku.

"matka" napisał(a):
Czy to oznacza, że dyrekcje szkół pozwalają uczniom przychodzić na lekcje z czymś takim na głowie?

Nie szata i włosy świadczą o osobie która je nosi.
Pewnie nie ma to jak za Józefa było wszyscy jednakowo ostrzyżeni, jednakowo ubrani, jednakowo myślący...... Jednym słowem ogólnonarodowa euforia.
http://sklave.manifo.com/

00

obserwator ~obserwator (Gość)15.12.2011 11:44

tak trzymać chłopaki, jarać ile sie da ...selekcja naturalna, wojny brak, choroby opanowane, natura sama się broni przed przeludnieniem. Zresztą Ameryki nie okryliście, przed wami w Piotrkowie też byli tacy wyluzowani orginalni, kilku znałem osobiście, była trawa potem coś mocniejszego, kozaki jak cholera, potem brak kasy i brali co sie dało, pili też, na początku podbierali rodzicom kasę, potem juz kradli i wynosili z domu, przed wami właśnie taka droga. Dwóch którzy byli wierni swoim "ideałom" przed 30-ką w piachu leży, kolejny z wyrokiem..wasze życie wasze decyzje ..powodzenia !

00

konopie ~konopie (Gość)15.12.2011 11:57

Szkoda tylko te dzieciaki są zmanipulowane.Ktoś się nimi posługuje a tylko po to , żeby notowania partii poszły w górę myślę że wszyscy wiedzą o jaką chodzi.Za 20 lat zrozumieją jeśli dożyją(jeśli się nie zaćpają na śmierć) i będą wychowywać swoje dzieci jaką krzywdę wyrządzili swoim działaniem reszcie społeczeństwa.

00

wnm ~wnm (Gość)15.12.2011 12:00

Tak w ogóle to wyglądają na tych zdjęciach jakby mieli nie włosy tylko konopie na głowie(oprócz tego że mają w głowie)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat