Chciałem tylko dodać, że poraża mnie naiwność tych 'dzieci'. Teraz spokojnie mogą mieć niezapowiedziane rewizje, również w domu. Po znalezieniu 'rośliny', która póki co nie jest legalna będą mieć spore kłopoty. Ich sprawa.
a przez pijanych??mysle ze wielokrotnie wiecej. CZesi zalegalizowali i jakos nie słychac w wiadomosciach zeby sie tam jakies cuda działy.
Zobacz jakie są mandaty w Czechach i dopiero zacznij dyskusję. Czy u nich też jeździ tylu pijanych, co u nas? Raczej nie, bo mają bardziej surowe kary i wolą nie ryzykować.
Jeśli państwo prawnie zezwala na coś, to odzywają się większe skrajności. Zawsze tak było. Tylko dokąd ta droga prowadzi. Przecież dziś kto chce to pali i nikt im za blanta głowy nie urwie! I czego oni jeszcze chcą?
-Mały chleb krojony, dwie cytryny, dużą delmę i pół grama marihuany proszę.
Heroinę też robi się z rośliny, może zalegalizować bo dał ją nam Bóg? To że niby marihuana mniej szkodzi niż alkohol czy papierosy to najgroźniejszy mit i małolaty w to wierzą. Marihuana pomaga w życiu, wyostrza zmysły. Tak Przecież powszechnie wiadomo, że palacze marihuany to najlepsi uczniowie w szkołach, najlepsi pracownicy w firmach i najuczciwsi posłowie w ławach...
Legalizacji chcą ci którzy już palą. Po co w to wciągać niepalących. Ta teoria jest jak najbardziej słuszna! Abstrahując od alkoholu i papierosów. Po prostu, najzwyczajniej w świecie: im mniej osób zapali marihuanę, tym mniej będzie narkomanów. Nie ważne czy państwo na to pozwala czy nie. I nie piszę, że każdy palący jest czy będzie narkomanem! A taka legalizacja umożliwiłaby zakup marihuany każdemu. 2+2
Chłopaki trza było mu odpalonego lolka przyniść...ale i tak dobre:)
zacznijmy od tego ze ja zarabiam przez tydzien min 3twoje wyplaty i nie mosze w polsce "wpier.......tynku i wegetowac"a do twojej swiadomosci mam 3dzieci i zone nara
kryniu bo domniemam ze o TY , normalnie rzyga się juz od czytania twoich farmazonów, myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy i ze tylko Ty i twoja banda niedouczonych dzieci w Piotrkowie jara Trawkę, masz potęzne parcie na szklo , z eaz oczy bolą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!