metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
amigaiatari ~amigaiatari (Gość)23.12.2022 09:04

Do biedronki jak stonki na liście kartofla , pasą się bele czym, ruchu na zewnątrz 0 (nul) jedyny ruch bąbelków to z auta do szkoły i do domu . to jak mają nie chorować - pokolenia lat 70 i 80 tych od rana do póżnego wieczoru się w śniegu błocie i bóg wie czym szlajało , bez telefonów , gier , garba na plecach kałduna przed jajami , A co będzie jak te dzieciaki osiągną wiek dorosły - udary , nowotwory , cukrzyce - przed 30 ką będą dzieci nasze cierpieć na różne przewlekłe paskudztwa od żarcia, używek, chemii spożywczej i agd, metali od komputerów (jak steve jobs) , stresu permanentnego, wad postawy. . oj lekarze będą jeszcze więcej zarabiać na pokoleniach post c19.

41

ŻwirekPodMuchomorek ~ŻwirekPodMuchomorek (Gość)22.12.2022 17:49

Natychmiast wprowadzić "lokdałn"! Zamknąć lasy, knajpy i siłownie! Wprowadzić zdalne nauczanie, godziny dla seniorów w sklepach i teleporady dla chorych! Wszystkich testować! Ograniczyć ilość wiernych w kościołach do pięciu osobników! Dezynfekować przystanki! Wprowadzić przymus noszenia masek szmacianych, przeciwgazowych i karnawałowych! I codziennie nadawać mundrości Horbana, Simona, Fiałka, Karaudy i Grzesiowskiego!
Powyższe działania zwalczą każdą pLandemię!
To najnowsza wiedza medyczna oparta na trzech latach badań! Z tym się nie dyskutuje!
Tako mówię Wam ja, dr ŻwirekPodMuchomorek. ;)

156

Miastowy2 ~Miastowy2 (Gość)23.12.2022 07:59

Wojna szybko pokonała kłamstwa Covidowe nagle grypa wróciła aż dziwne i gdzie tyle chorych bo jakoś tego nie zauważyłem ja się nie szczepię i nie choruję

146

zdrowych świąt BN ~zdrowych świąt BN (Gość)23.12.2022 10:12

Po przeczytaniu kilku komentarzy, stwierdzam, że najgroźniejszą epidemią w Polsce jest obecnie nienawiść.

74

Grafen ~Grafen (Gość)25.12.2022 20:07

Najbardziej cierpią "szczepany" Szury i foliarze znowu mieli rację.

12

goœć_anna ~goœć_anna (Gość)24.12.2022 08:09

Pragnę zauważyć, że chorują osoby zaszczepione!!!

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat