Do biedronki jak stonki na liście kartofla , pasą się bele czym, ruchu na zewnątrz 0 (nul) jedyny ruch bąbelków to z auta do szkoły i do domu . to jak mają nie chorować - pokolenia lat 70 i 80 tych od rana do póżnego wieczoru się w śniegu błocie i bóg wie czym szlajało , bez telefonów , gier , garba na plecach kałduna przed jajami , A co będzie jak te dzieciaki osiągną wiek dorosły - udary , nowotwory , cukrzyce - przed 30 ką będą dzieci nasze cierpieć na różne przewlekłe paskudztwa od żarcia, używek, chemii spożywczej i agd, metali od komputerów (jak steve jobs) , stresu permanentnego, wad postawy. . oj lekarze będą jeszcze więcej zarabiać na pokoleniach post c19.
Natychmiast wprowadzić "lokdałn"! Zamknąć lasy, knajpy i siłownie! Wprowadzić zdalne nauczanie, godziny dla seniorów w sklepach i teleporady dla chorych! Wszystkich testować! Ograniczyć ilość wiernych w kościołach do pięciu osobników! Dezynfekować przystanki! Wprowadzić przymus noszenia masek szmacianych, przeciwgazowych i karnawałowych! I codziennie nadawać mundrości Horbana, Simona, Fiałka, Karaudy i Grzesiowskiego!
Powyższe działania zwalczą każdą pLandemię!
To najnowsza wiedza medyczna oparta na trzech latach badań! Z tym się nie dyskutuje!
Tako mówię Wam ja, dr ŻwirekPodMuchomorek. ;)
Wojna szybko pokonała kłamstwa Covidowe nagle grypa wróciła aż dziwne i gdzie tyle chorych bo jakoś tego nie zauważyłem ja się nie szczepię i nie choruję
Po przeczytaniu kilku komentarzy, stwierdzam, że najgroźniejszą epidemią w Polsce jest obecnie nienawiść.
Najbardziej cierpią "szczepany" Szury i foliarze znowu mieli rację.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!