Chętnych coraz mniej, a na skrzyżowaniach w jednym czasie stoi 8 - 10 elek. Ciekawe...
A może to wreszcie doprowadzi, że zostaną prawdziwi instruktorzy, a pseudo odpadną?
Oj potrafią znam świetną szkołe - zdałem za pierwszym razem bez problemów w Piotkowie u pewnej pani.
Zdają w Sieradzu bo tam jest chyba jedno rondo i jedno skrzyżowanie z sygnalizacją;)
tylko aby teraz nie było takiej sytuacji że aby podreperować budrzet egzaminatorzy będą oblewać kursantów aby wpłacali więcej razy po 150 pln
mam pytanie jak zmniejszona ilość chętnych do zdawania egzaminu przełożyła się na skrócenie czasu oczekiwania na egzamin i czas oczekiwania na egzaminy poprawkowe?
Ola tutaj masz chyba odpowiedź na swoje pytanie:
Wszystko jasne :)
I dokładnie tak będzie ale jak czas pokazuje tym sposobem ukręcą jeszcze większego bata na siebie!
W Sieradzu nie ma takiego problemu:) Bardzo dużo osób tam chce zdawać egzamin.
Też bym chciał ale za moich czasów trzeba było zdawać tam gdzie się jest zameldowanym.
Widać tam sa inni ludzie (egzaminatorzy) bo kilku w PT rozkłada na łopatki!Tak mnie zastanawia jak oni prywatnie jezdzą bo tak jak potrafią uziemiać im powinno być odbierane uprawnienie do egzaminowania za wypadki kolizje oczywiście z ich winy a tak nie jest!
Ha! Jak to powiadają, przyszła kryska na Matyska! Znam takich, którzy skwitują to inaczej: Oliwa nieżywa, ale sprawiedliwa i na wierzch zawsze wypływa. Można jeszcze pojechać tak: Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni! Serdecznie pozdrawiam Panów Egzaminatorów!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!