metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)18.05.2010 11:21

A moim zdaniem wiele do życzenia pozostawia sposób nauczania przez szkoły nauki jazdy. Wystarczy popatrzeć co wyczyniają na drogach osoby zdające egzamin i będzie jasne skąd tak niska zdawalność!

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)18.05.2010 11:54

Troche w tym racji ale mimo wszystko niektórzy kolesie aż nazbyt do serca biorą sobie swoje powołanie!

00

zet ~zet (Gość)18.05.2010 12:34

"gosc-" napisał(a):
A moim zdaniem wiele do życzenia pozostawia sposób nauczania przez szkoły nauki jazdy. Wystarczy popatrzeć co wyczyniają na drogach osoby zdające egzamin i będzie jasne skąd tak niska zdawalność!

bo nie oszukujmy sie ale kurs uczy zdac egzamin a nie jezdzic.

00

gość ~gość (Gość)18.05.2010 12:44

"zet" napisał(a):
bo nie oszukujmy sie ale kurs uczy zdac egzamin a nie jezdzic.

czyli nawet nie potrafią przygotować do egzaminu!!!

00

magda ~magda (Gość)30.08.2010 12:18

witam,mam pytanko,oblalam w lodzi 4 egzaminy ,myślę o zmianie wordu na sieradz lub piotrków.Jak myślicie,gdzie łatwiej zdać?

00

Tartu Tarturanga30.08.2010 12:30

"magda" napisał(a):
witam,mam pytanko,oblalam w lodzi 4 egzaminy ,myślę o zmianie wordu na sieradz lub piotrków.Jak myślicie,gdzie łatwiej zdać?

Wiesz najłatwiej zdać - jak się umnie jeździć.
Bo jak się nie umie jeździć a jakimś cudem się zda to potem będziesz bała się jeździć - to nie mam sensu - i jeszcze wypadek spowodujesz a napewno zagroźenie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat