Pań Paweł krzyczy bo co, Kasa się nie zgadza. Jak świadczył swoje usługi przy budowie mediateki to siedział cicho jak baranek. Na szczęście Ciszewski, Sokalski i ta Clapowa są niewybieralni. Szkoda, że sami tego niedostrzegają.
Jak zobaczyłam tytuł, to pierwsze co to pomyślałam szaleńcy, ale przeczytałam raz jeszcze, że o innego prezesa chodzi, więc macie moje poparcie !
...o kilka lat za późno. Odwołać i zakaz zatrudniania tego czlowieka w zadnej instytucji państwowej.
Prezes ciepłowni powinien być odwołany już następnego dnia po proteście mieszkańców Piotrkowa Tryb. Próbowano go bronić, wydano 2 tysiące złotych na trener Panią Joannę Grabowską aby broniła prezesa i władze miasta za kuriozalne podwyżki opłat za ciepło i podgrzanie wody.
Panowie albo macie realną siłę i jesteście zdecydowani doprowadzić do skutecznego referendum, w którym odwołacie władze wykonawcze miasta i radnych ( bo to wstyd i demoralizacja aby radna czy też radny w powiatowej dziurze otrzymywał ponad 2700, 00 zł. diety) i nic z tego dla mieszkańców nie wynikało dobrego albo dajcie sobie spokój ze stosowaniem półśrodków dla lansu.
Niech Pan Ciszewski opublikuje ile zarobił na budowie mediateki. Wtedy cichutko siedział i nie krzyczał jaka to zła inwestycja. Żenujące.
Nie ufam im za bardzo . Jeden był urzędniko-strażakiem za matusewicza a drugi dyrektorem domu kultury z partii PO.Nie lubi Chojniaka bo przestał być i ma zadrę. Pewnie mieszkają sami w domkach a niby lud z blokowisk im jest taki bliski .Niech się sprawdzą w wyborach i nie robią zadymy bo to trochę żenujące z ich strony.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!