metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miszkanka ollla1234 ~miszkanka ollla1234 (Gość)09.12.2012 20:05

referendum to koszty ok 150tys zł...czy pio nie woli wydać je na zupki dla biednych dzieci zamiast bawic sie w referendum?pisali ze prezydent ma auto za 100tys a sami na co wydaja nasze pieniadze? na swoje dojscie do wladzy...te 3 osoby ktore to pio reprezentuja to tylko pionki osób ktore maja wielkie firmy i chca sie jeszcze dostac do wladzy...panie pampuch- by sie pan wstydzil, a pani gletkier niech zacznie od siebie i niech powie dlaczego nie jest juz policjantka...najlatwiej oceniac innych a najpierw niech spojrza na siebie

00

CoolMen ~CoolMen (Gość)09.12.2012 20:09

"peppe" napisał(a):
Nie popieram obecnie rządzących, jednak wolałbym się dowiedzieć kto ma być alternatywą. Coś na zasadzie wiem, ale nie powiem nie jest poważną propozycją. PIO robi dużo szumu, jednak nie zauważyłem żadnej konkretnej ani konstruktywnej propozycji skierowanej do mieszkańców co PIO oferuje.
Żeby się nie okazało, że "zamienił stryjek siekierkę na kijek".

Dokładnie tak samo myślę i od dłuższego czasu próbowałem na forum uzyskać jakąś informację o ewentualnych kandydatach na przyszłego prezydenta. Jak do tej pory słychać tylko wymijające odpowiedzi, co nie budzi specjalnego zaangażowania do uczestniczenia w tej akcji. PIO chce zdobyć głosy ludzi, ale stawia ich tylko w roli bezwolnych narzędzi do rozwalenia ekipy Chojniaka, które nie muszą wiedzieć co (albo kto) ich dalej czeka.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga09.12.2012 20:29

"miszkanka-ollla1234" napisał(a):
a sami na co wydaja nasze pieniadze?

Jakie nasze? Coś Ci się pomyliło - nasze pieniądze wydaje Chojniak.

00

anthony1 ~anthony1 (Gość)09.12.2012 20:47

Pan Pampuch był rzecznikiem prasowym prezydenta Matusewicza. Gdy tego wzywano do łódzkiego sądu na przesłuchania i był tam wieziony służbowym autem, pan Pampuch tłumaczył swojego szefa, że....lobbuje w organach ścigania na rzecz rozwoju Piotrkowa i dlatego jest zasadne aby piotrkowski podatnik finansował te wojaże.
Po takiej kompromitacji pan Pampuch ma czelność zarzucać obecnemu prezydentowi to czy tamto!
Jeśli twarzą PIO jest pan Pampuch, to ja dziękuję! Ten pan już był i się skompromitował! Jeśli tacy ludzie mają być gwarantem "odnowy", to kto się da na to nabrać?

00

puch ~puch (Gość)09.12.2012 20:54

Głosujcie na nas - a my Wam nie bójcie się

00

liczydło ~liczydło (Gość)09.12.2012 21:53

"miszkanka-ollla1234" napisał(a):

Co to znaczy 150 tys zł na referendum w sprawie odwołania prezydenta w porównaniu do milionów, które on niegospodarnie wydaje, np. 1,5 mln zł na dokumentację biblioteki widma. Co do kandydata, to referendum jest po to by odwołać to towarzystwo z Chojniakiem na czele, który jest szkodnikiem. Po udanym referendum ogłoszone zostaną wybory na nowego prezydenta i wtedy poznamy pewnie kandydata.

00

sklave sklaveranga09.12.2012 22:00

"CoolMen" napisał(a):
Dokładnie tak samo myślę i od dłuższego czasu próbowałem na forum uzyskać jakąś informację o ewentualnych kandydatach na przyszłego prezydenta.

Pisałem o kandydacie na prezydenta w lipcu 2012 r!!!
Piotrkowska Inicjatywa Obywatelska???
Czy faktycznie piotrkowska???
http://sklave.manifo.com/

00

Jur ~Jur (Gość)10.12.2012 09:07

Ja jestem równiez za tym aby doszło do referendum i odwołano miernego prezydencika tj. K. Chojniaka.
Pozdrawiam

00

ares1 ~ares1 (Gość)10.12.2012 09:15

Jesli nawet nastanie nowy prezio to myślę że i tak już być gorzej nie może a tylko lepiej :)))

00

ukaz ~ukaz (Gość)10.12.2012 12:09

Najodpowiednim kandydatem na prezydenta może być tylko Krzysztof Kozłowski jego charyzma i upór ideologiczny oraz cechy charakteru predysponują go do objęcia tego stanowiska.
Tylko ta skromna osoba wie co zrobić i jak żeby nasz stary gród i jego mieszkańcy żyli spokojnie i bezpiecznie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat