Czy Anton zechce zostać prezydentem????
http://sklave.manifo.com/
Listę z podpisami "dopnijcie" do pism z UM o podwyżkach czynszu- to do świąt uzbieracie nawet 17 tysięcy podpisów- ja sam gwarantuję 3!
MAM PYTANIE A GDZIE ZBIERANE SA PODPISY BO CHETNIE SIE PRZYŁACZE
jednak brakuje jak się nie jest blisko koryta i nic nie skapnie .
'czołowy' musi tam się dopchać ponownie , ale jeżeli coś zmieni to swoje posiadanie .
Szanujmy demokrację. Skoro prezydent został wybrany na drugą kadencję to znaczy, że mieszkańcom miasta odpowiada. PIO niech poczeka do końca kadencji i w następnych wyborach wystawi kompetentnego kandydata. Urządzanie szopki typu referendum jest niepotrzebne.
Czy Pan Pampch może powiedzieć za co został skazany w dniu 7 grudnia 2012 działacz PIO - Dzwonnik
Oby tylko ewentualna zmiana prezydenta nie przypominała zmiany kajuty na tym samym Titanicu! Tu chyba są potrzebne inne zmiany. Podobnie, jak w skali kraju: Rafał Ziemkiewicz porównał kiedyś wybór pomiędzy PO i PiS do wyboru pomiędzy mafią, a sektą. Ludzie niestety dają się jeszcze dość dobrze manipulować politykom wyuczonych w tej sztuce przez swoich spin doctorów, ale chyba coraz większa ilość osób dochodzi do świadomości, że im nie po drodze ani do mafii, ani do sekty i w najbliższcyh wyborach urny mogą świecić pustkami, podobnie zresztą, jak w ewentualnym referendum w sprawie odwołania Prez. Chojniaka. Ludzie mają zupełnie inne sprawy na głowie i chyba niezbyt wierzą, że ewentualny nowy prezydent sprawi, że będzie w Trybunalskim Grodzie więcej np. miejsc pracy, a mniej np. złodziei i meneli.
Nie popieram obecnie rządzących, jednak wolałbym się dowiedzieć kto ma być alternatywą. Coś na zasadzie wiem, ale nie powiem nie jest poważną propozycją. PIO robi dużo szumu, jednak nie zauważyłem żadnej konkretnej ani konstruktywnej propozycji skierowanej do mieszkańców co PIO oferuje.
Żeby się nie okazało, że "zamienił stryjek siekierkę na kijek".
ja będę glosować za odwołaniem pana prezydenta bo jak do tej pory on nic nie robi żeby było lepiej w PT , tylko z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej !!!
Zastanawiające jest to że PIO cały czas reprezentują te same obie trzy osoby???
Znaczy się..... Co nikt nie chce do nich się przyłączyć??? Czy może tworzą tak hermetyczną grupę że wszystkie propozycje współpracy odrzucają????
Scooby Doo i Kudłaty na tropie.....
Foto:
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!