metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Quidam ~Quidam (Gość)16.03.2021 20:21

Przepraszam za użycie wulgaryzmu, ale inaczej się nie da: czy takich Gduli, a także takich, którzy słuchają takich "autorytetow" jak Skiba to już całkiem po...o? Poziom sięga mułu.

152

Kazik ~Kazik (Gość)16.03.2021 20:55

Ten rząd zakłamuje historię chce wyrwać ze społeczeństwa ducha patriotyzmu . Kto będzie wzorem dla młodzieży bo chyba nie Tokarczuk i na to zgody nie ma

76

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)16.03.2021 21:50

Jak słuchałam Nikodem Dyzma w Piotrkowie to pierwsze co to pomyślałam, że losy bohatera będą opierać się o pana prezydenta miasta - jednak nawet Nikodem nie może się równać z tak równym gościem ...

60

najlepiej ~najlepiej (Gość)17.03.2021 11:22

Wymazać historię i będzie spokój.

04

his. ~his. (Gość)16.03.2021 17:55

Jest taki film z bodajże początku lat 60-tych. Tytuł "Cafe pod Minogą" .Komedia świetna ,moja ulubiona. Dialogi Wiecha. Ale kto z młodych wie kto Wiech. Jedna z początkowych scen jak żona właściciela knajpy na widok nowego gościa krzyczy ...murzyn i upuszcza naczynia. Ale wisinką na torcie to przeprosiny właściciela knajpy ,że nie przygotował przekąski dla "dzikiego ludzia" ....polecam. Ale zgodnie z nowymi obostrzeniami już po filmie. Uchował się biedaczek 60 lat z hakiem.....

151

Synek ~Synek (Gość)17.03.2021 16:57

Chcą szambo zwane New Age wprowadzić do szkół o ile już nie wprowadzili

22

Gloria ~Gloria (Gość)16.03.2021 20:58

Czytałam "Cesarza" i "Heban". Nie zauważyłam, aby Ryszard Kapuściński miał jakiekolwiek złudzenia co do mentalności czarnoskórych mieszkańców Afryki. Pokazywał ich życie, ich motywacje, cele, pragnienia, potrzeby i komentował je bez ogródek. I zapewniam, że nie są to wypowiedzi dla Afrykańczyków zbyt pochlebne.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat