Znowu źle!!! Na co by tu jeszcze ponarzekać.
Świetnie ! Aeroklub Piotrkowski działa coraz prężniej !!
Samolot doświadczalny warto zobaczyć który stacjonuję tu na co dzień. A Pan Super nie umie czytać ze zrozumieniem :) Ściśle bo hangarują samolot doświadczalny, bo przylatują bo tankują i nawet tu jedzą lądują startują korzystają z infrastruktury lotniska- co więcej - laboratorium mają wybudować?
Eh wszytko źle byle by komuś dokuczyć...
Z pracami nad tym systemem wiąże się pewna część infrastruktury naziemnej (wymalowane znaki na lotnisku, miejsce w hangarze, obsluga, tankowanie itp.) To wszystko generuje pewien ruch w zatrudnieniu i przepływie środków. Do tego dochodzi promocja ośrodka i wzmocnienie prestiżu.Ostatnio mało w naszym mieście nawet drobnych elementów, które stymulują jego rozwój. Mimo plusów związanych z realizacją tzw. Traktu Wielu Kultur miasto na jego trasie się wyludnia.Widać , że farba, gips i szpachla to za mało. Dlatego cieszmy się nawet z małych sukcesów, bo innych nie mamy.
Technologia kosmiczna zawitała do Grodu nad Strawę.
Fiu, fiu wróbelku, widziała pani jaki mój mąż.
Wziął dziesięć złotych i poszedł na dziewczynki.
Wrócił po trzech dniach i jeszcze pięć złotych reszty przyniósł.
No a wystrzelą w kosmos.........
chociaż taką malusieńką rakietę????
Z okazji wieczerzy na zamku w Tomicach.
Foto:
Ostatnia Wieczerza na zamku w Tomicach.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
A na ul.Przemysłowej odrazu mogą testować łaziki księżycowe. Powierzchnia podobna.
Czytam komentarze jedne są śmieszne, drugie mniej ale komentarze jednego pana, który niby pisze wierszem i to po kilka wersów pod każdym artykułem reklamując tym samym swoją stronę to naprawdę ciężka sprawa. Trzeba mieć zdrowie żeby cały czas wypisywać jakieś dyrdymały myśląc że ktoś to przeczyta.
Fakt na Przemysłowej może NASA testować łaziki hehehehe !! to dobre i prawdziwe :)
Ogłaszam, że dziś od godzina 8 rano "uroczyście" rozpoczął się remont ul.Przemysłowej, widziałam to na własne oczy, praca trwała do 15.30. Jest szansa że do 31.08.13 na uroczystości 100 rocznicy Areoklubu remont zostanie ukończony :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!