metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Roman ~Roman (Gość)30.06.2011 18:06

"97300" napisał(a):
Supeeer!

Już tak nie przesadzaj z tym entuzjazmem. Nie ma czym się w zasadzie podniecać.Tyle tylko,że ktoś się za to wział,z jakim efektem to już druga rzecz

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)30.06.2011 18:33

"Roman" napisał(a):
Romanranga
26 minut temu, 18:06
"97300" napisał(a):
Supeeer!
Już tak nie przesadzaj z tym entuzjazmem. Nie ma czym się w zasadzie podniecać.Tyle tylko,że ktoś się za to wział,z jakim efektem to już druga rzecz

Wrócił czołowy malkontent! "Za komuny było lepiej" zapomniałeś dodać.
A z rozwoju Centrum tylko się cieszyć - profesjonalny ośrodek kultury, w świetnych warunkach, odnowione zabytki - to jest to, czego w mieście nigdy za dużo.

00

Roman ~Roman (Gość)30.06.2011 19:06

Przepraszam,ale o co ci chodzi?jaki malkontent i skąd miałem niby wrócić?nie rozumiem.Radzę spojrzeć w dół.Jestem ciekawy efektu,ale uważam że można było zrezygnować z tego metalu.proste,co nie

00

Roman ~Roman (Gość)30.06.2011 19:11

aha i za komuny akurat sprawa zabytków mocno kulała,przynajmniej w tym mieście.Właśnie w tym okresie zalęgło się tam meliniarstwo.A teraz nikt nie umie tego ztamtąd wysiedlic.Więc wogole nie wiem po co wyskakujesz z tym tekstem.

00

adek0097 ~adek0097 (Gość)30.06.2011 19:30

Ludzie nie rozumiem was:( Jakby mury nadal niszczały i zaczęły grozić zawaleniem (patrz np restauracja "Europa") przeszkadzało by wam, że nikt się tym nie zajmuje. Jak ks. Bochyński znalazł pieniądze i chce coś dobrego zrobić Wam znowu nie pasuje:( A mam pytanie czy macie jakiś wkład w tym przedsięwzięciu?? Zrobiliście coś by pomóc????? Raczej nie, ale do krytyki to wszyscy chętni. Wstyd mi za Was:(

00

Roman ~Roman (Gość)30.06.2011 19:37

nikt tego nie krytykuje,poprostu można chyba się zastanowić jak by mogło być lepiej.Zresztą każdy ma prawo mieć własną wizję nt. wyglądu dziedzińca,rynku itp.Niekażdy lubi połaczenie stali,szkła i miejsc historycznych,prawda?Nie przymuszaj innych do absolutengo entuzjazmu,dobra?

00

dunlop ~dunlop (Gość)30.06.2011 23:03

A co to? To od kiedy to księża nie mają imion???!!!

00

ananek ~ananek (Gość)30.06.2011 23:20

Ja mam natomiast pytanie do pomysłodawcy tych rewolucyjnych zmian,czy ksiądz nie mógłby za 3 lata zostać prezydentem tej zakompleksionej pustki intelektualnej, by nasz Piotrków mógł stać się piękną, nowoczesną i przyjazną młodym, choć nie tylko młodym aglomeracją?

00

Irbis ~Irbis (Gość)01.07.2011 08:15

"Waldemar" napisał(a):
A z rozwoju Centrum tylko się cieszyć

Z cieszeniem się, to bym poczekał do jakiś efektów. Szukałem informacji na temat tego Centrum. Znalazłem mało. Niestety, główną informacją jest dotacja. Przecież jeśli wydajemy duże pieniądze, to najważniejsze jest: W JAKIM CELU? A o tym, poza inspirującą bardzo nazwą niewiele więcej widać. Podobne to trochę do "Traktu wielu kultur". To wszystko ładne i obiecujące, ale trzeba juz teraz planować, co będzie dalej. Sam ładny dziedziniec działać nie będzie. Podobnie jak sam fakt zbudowania porządnych chodników i odnowienia elewacji nie ożywi turystycznie miasta (prawidłowo zadbana ulica nie jest jeszcze w Europie atrakcją turystyczną, jest normą).

00

Waldemar ~Waldemar (Gość)01.07.2011 08:44

"ananek" napisał(a):
Ja mam natomiast pytanie do pomysłodawcy tych rewolucyjnych zmian,czy ksiądz nie mógłby za 3 lata zostać prezydentem tej zakompleksionej pustki intelektualnej, by nasz Piotrków mógł stać się piękną, nowoczesną i przyjazną młodym, choć nie tylko młodym aglomeracją?

Prawo kanoniczne zabrania księżom obierania funkcji w administracji państwowej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat