metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_bizon ~go?ć_bizon (Gość)12.06.2024 18:21

Ja idę na walne i złożę wniosek o wymianę tablic ogłoszeniowych przed moim blokiem na koszt tego co ponaklejal jakimś dziwnym klejem i zniszczył.tak walczy o nasze pieniądze? Blazen.

52

Parafianin ~Parafianin (Gość)13.06.2024 17:29

Pan Jacek w niedzielę będzie stał przed kościołem i rozdawał karteczki :-) na wejście i na wyjście z kościoła :-)

50

Mia ~Mia (Gość)12.06.2024 18:32

Zawsze miałam nadpłatę w wodzie, a teraz 400 zł niedopłaty. Co za banda!

31

Synowie ~Synowie (Gość)13.06.2024 17:11

Melduję Panie Jacku , że wśród młodych nastąpiła mobilizacja aby przekonać swoje mamy i babcie do wyrzucenia karteczek do koszy na śmieci , nikt nie będzie naszym mamom i babciom w głowach mieszał

31

gg ~gg (Gość)12.06.2024 10:05

Panie Raś niech Pan przestanie pisać te komentarze u mnie brudno na klatce Sienkiewicza 21 a Pan i cała Spółdzielnia tylko zajmujecie się pisaniem komentarzy i gadaniem w radio. Do roboty bo wam za to płacimy

64

USA ~USA (Gość)12.06.2024 10:11

Najdroższa Spółdzielnia w mieście

72

Antyhejt ~Antyhejt (Gość)13.06.2024 05:48

Panie Jacku to Pana zaciśnięte pięści na tych ogłoszeniach widać ? Taki pokaz agresji ? A podobno przedstawia się Pan jako spokojny człowiek . Coś tu zgrzyta w tym przekazie .

51

wiesniak ~wiesniak (Gość)11.06.2024 20:12

Rozliczyc za zniszczenie Klubu Jaskolczyn.Tyle lat istnial,

62

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)12.06.2024 09:13

Dyskusja dyskusja jeszcze raz dyskusja ale wszystko pozawalnym na walnym jeśli się cokolwiek ważnego poruszy to prezes i Rada spółdzielni mówi że chwilowo nie ma przy sobie tych papierów ludzie to jest nasza własność Oni nawet sale szykują mniejsze żebyście się wszyscy nie zmieści wszyscy przychodzimy wszyscy głosujemy wszyscy zabieramy głos nawet żeby to miało trwać dwa tygodnie i proponuję co rok nowa rada w nowym składzie nigdy więcej zasiedziałych stołków prezes max 5 lat i wynocha

43

Głupi Piotruś ~Głupi Piotruś (Gość)12.06.2024 22:14

No to się dzieje. Słynna bizneswoomen wszystkich nagaduje. Nawet rozdaje kartki kogo ludzie mają odwołać.Już ma nawet ksywę,,lewa ręka prezesa,,.

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat