Wreszcie! Pan Piotr nie bał się powiedzieć jaka jest prawda i ogromny szacun za to, mimo tej negatywnej nagonki jaka nakręca Pan Sokalski. Oby mu się to odbiło jeszcze
Teksty typu działa dla mieszkańców powinny mieć jakieś przełożenie na czyny, a nie zrobił dokładnie nic jak był prezesem. A teraz zatruwa życie innym a co gorsza wprowadza w błąd starsze osoby. Nie dajcie się zmanipulować
Mam dość Sokalskiego i Rasia czas na nowe rozdanie głosujecie na mnie ja Wam zrobię najlepiej. P.S. całkiem młody ten Prezes Raś jak na stary 30 letni beton spoldzielniany. Wszyscy jesteście komedią i żenadą.
Obserwując poczynania pewnego pana mam wrażenie graniczące z pewnością, że wszędzie gdzie się pojawi na końcu słyszymy o sądzie.
Wszyscy moi sąsiedzi są zachwyceni że mają takiego prezesa jak Pan Piotr , który dba o mieszkańców , jest uprzejmy i na każde pytanie potrafi merytorycznie odpowiedzieć i co najważniejsze nie daje się sprowokować byłemu prezesowi choć tamten bardzo się o to stara .
Powodzenia panie Piotrze. Dziękuję że pan podchodzi z wielką empatią i zrozumieniem do członków spółdzielni.Stary beton niech idzie w odstawkę.Będę głosować na pana.
Obserwując rozmowę dwóch Panow na innym portalu gdzie można wysłuchać powiem jedno. Kultura wypowiedzi jest diametralna Prezes Raś z opanowaniem i konkretnie odpowiada na pytania za to kultura Pana Sokalskiegi stoi pod znakiem zapytania szczególnie jedna wypowiedź skierowana do P. Radia chyba zapomniał że jest nagrywany. Osoby na stanowiskach muszą mieć kulturę osobista na najwyższym poziomie
Głosowali na PO to teraz muszą bronić byłego prezesa czy tego chcą czy nie , taka partia , tacy jej członkowie
Czy ktoś wie dlaczego rada nadzorcza odwołała tego prezesa Zbawiciela? No i jeszcze taki wybitny mędrzec wyleciał z poprzedniego miejsca pracy? Tu też się nie udało przekręcić to się chociaż zadymi.
Mam nadzieję, że istnieją jeszcze niezawisłe sądy. Swoją drogą ciekaw jestem jakież to nadprzyrodzone kwalifikacje posiada ten zbawca spółdzielni mieszkaniowej. Może dokłada ze swoich, bo ktoś komu jeszcze nie wyparowało do końca może w to uwierzyć. Drodzy mieszkańcy, jeżeli będzie Wam wszystko jedno to miejcie pretensje tylko do siebie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!