Pan Sokalski ostoja przyzwoitości a sam do rady ściągał swoich kolesi z którymi teraz pokazuje się na osiedlach i mówią kogo mają skreślać na walnym zgromadzeniu. To jest uczciwość według Was? Większego kolesiostwa nie widziałam. Przy ludziach per pan a poza publiką starzy znajomi..Ciekawe jaki mają w tym biznes albo co im Pan Sokalski obiecał? Da mnie człowiek dramat , według mnie dobrze że został zwolniony. CHCIAŁ SOBIE ZAPEWNIĆ STOŁEK DO EMERYTURKI Z NASZYCH PIENIĘDZY. Wszystkich będzie podawał do Sądu, ciekawe jak mu ludzi zabraknie, kogo będzie oskarżał?
Pan Sokalski to człowiek,który wiecznie chce być u władzy. Bez wiedzy budowlanej, spółdzielczej, nie robi nic, oprócz szumu wokół swojej osoby. Ludzie otwórzcie oczy. Przykro mi, że reprezentuje partię, którą popieram. Ale i tam też są gnidy i pozoranci. Sokalski idź w końcu do prawdziwej pracy, a nie ślizgaj się w polityce.
Młody i konkretny gość ten Raś! Właśnie takim ludziom trzeba dać szansę i dać działać, a nie iść za ?starym betonem?, który tylko wszystko niszczy
Prezes Ras marzy by być prezesem tyle razy startował a teraz Kowalczyk mu w tym pomorze.
Pracownicy PSM z Prezesem Rasiem nic nie robią tylko piszą te komentarze zamiast zajmować się sprawami lokatorow
Jak mieszkańcy zobaczyli te zaciśnięte pięści to wystraszyli się nie na żarty i nikt na żadne spotkania nie przychodzi oprócz tych kilku osób , które nie mogą nie przyjść bo nie mają innego wyjścia :-)
No to się dzieje. Słynna bizneswoomen wszystkich nagaduje. Nawet rozdaje kartki kogo ludzie mają odwołać.Już ma nawet ksywę,,lewa ręka prezesa,,.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!