Jak mieszkańcy zobaczyli te zaciśnięte pięści to wystraszyli się nie na żarty i nikt na żadne spotkania nie przychodzi oprócz tych kilku osób , które nie mogą nie przyjść bo nie mają innego wyjścia :-)
Pracownicy PSM z Prezesem Rasiem nic nie robią tylko piszą te komentarze zamiast zajmować się sprawami lokatorow
Prezes Ras marzy by być prezesem tyle razy startował a teraz Kowalczyk mu w tym pomorze.
Młody i konkretny gość ten Raś! Właśnie takim ludziom trzeba dać szansę i dać działać, a nie iść za ?starym betonem?, który tylko wszystko niszczy
Pan Sokalski to człowiek,który wiecznie chce być u władzy. Bez wiedzy budowlanej, spółdzielczej, nie robi nic, oprócz szumu wokół swojej osoby. Ludzie otwórzcie oczy. Przykro mi, że reprezentuje partię, którą popieram. Ale i tam też są gnidy i pozoranci. Sokalski idź w końcu do prawdziwej pracy, a nie ślizgaj się w polityce.
Pan Sokalski ostoja przyzwoitości a sam do rady ściągał swoich kolesi z którymi teraz pokazuje się na osiedlach i mówią kogo mają skreślać na walnym zgromadzeniu. To jest uczciwość według Was? Większego kolesiostwa nie widziałam. Przy ludziach per pan a poza publiką starzy znajomi..Ciekawe jaki mają w tym biznes albo co im Pan Sokalski obiecał? Da mnie człowiek dramat , według mnie dobrze że został zwolniony. CHCIAŁ SOBIE ZAPEWNIĆ STOŁEK DO EMERYTURKI Z NASZYCH PIENIĘDZY. Wszystkich będzie podawał do Sądu, ciekawe jak mu ludzi zabraknie, kogo będzie oskarżał?
Klita 34m kwadratowych na 4 piętrze w bloku bez windy, z obskurnymi klatkami i blisko 600 zł czynszu. Dużo, czy w sam raz?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!