Niech żyje "tradycyjna" przyjaźń niemiecko- polska.cyt .."..od tamtego czasu/ 11 lat/ nie zaszło tu dużo zmian....święte słowa panie Niemec ,święte słowa..
Czytając komentarze na tym portalu, wynika że bardzo dużo władza zrobiła dla Piotrkowa. Wielu z nich powinno zastanowić się nad wypowiedzią burmistrza i spojrzeć prawdzie w oczy.
"Wydaje mi się, że od tamtego czasu nie zaszło tu dużo zmian. To co zaobserwowałem, to wiele budynków jest odnowionych, ale wydaje mi się, że w tym zakresie jest tutaj jeszcze dużo do zrobienia." - no oczywiście ale nasze władze będą nam wciskać kit jak to dobrobyt mamy w Piotrkowie...
"Przybyłem tutaj z prywatną wizytą". A wycieczki naszej "świty" w drugą stronę? Czy ktoś jest może zorientowany ile osób z tej "świty" i za czyje pieniądze odwiedza Esslingen?
"Na początku współpracy przedstawiciele Esslingen przybyli do Piotrkowa z... lipą, którą posadzili w Parku im. Jana Pawła II."
A dziś przy tej lipie zrobili sobie pamiątkowe zdjęcia. Szkoda, że pan Pol nie poprowadził ich 100 metrów niżej, do ul. Narutowicza, gdzie przy skrzyżowaniu z ul. Próchnika stoją 3 uschnięte drzewa, których nie ma komu wyciąć.
Ale "Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków. Całym sercem..."
Za Pana A. Pola przynajmniej było normalnie i coś się działo - tunele , baseny , szkoły , i inne , teraz BOMy - publika i bzdury - chojniakowe zbieranie słladek na emerytury - oczywiście z pomocą Ostrowskiego i Brylskiego
pan Pol fajny już był ale skumał się niegdyś z matusewiczem i teraz pała nienawiścią do obecnego prezydenta to widać i słychać w wypowiedzi pana niemca
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!