Przygotujcie się bardziej takich spraw jest kilka a niektóre zmiany były nad ponad 15 lat temu
Jedni twierdzą, że są kobietami, inni Napoleonem, albo Juliuszem Cezarem. Różnica jest taka, że z tych pierwszych robi się mniejszość, a nie ludzi z poważnymi zaburzeniami osobowości, tych drugich zaś leczy się w psychiatrykach.
Nie rozumiem tego i nikt mnie nie zmusi, żebym rozumiał. Ta osoba ma więc damskie piersi i żeńskie narządy płciowe, a uważa że jest kobietą, bo ma "męską" psychikę i źle się czuje w ciele kobiety tak?... To, czy raczej nie należałoby skupić się na terapii psychologicznej, która by pomogła zaakceptować swoją kobiecość, zamiast poddawać się jakiemuś strasznemu okaleczeniu poprzez "wycięcie" żeńskich narządów i "budowanie" penisa? To wszystko jest okropne i tyle, świat zmierza do szaleństwa. Mi też nie jest dobrze z tym, co mam w życiu, wolałbym być np. Jamesem Bondem, albo Kopernikiem, ale jestem tym, kim jestem i muszę to zaakceptować, a nie walczyć z samym sobą.
W 100% popieram Krzysia. To on ma się czuć dobrze a nie wszystkie przyzwoitki od księdza
Dobrze że to tylko forum :))) i pisze kilka osób z różnymi nickami popierającymi skrzywienia umysłowe :(((
Piotrków to bardzo małe miasto. Fajnie, że jesteś tak zdeterminowany, fajnie, że dążysz do celu uparcie i nie oglądasz się za siebie. Pomyśl jednak, że niektórzy znają osobiście Ciebie, Twoją Rodzinę i według tych osób niesprawiedliwe są słowa, które o nich mówisz. Racja jest jak dupa i nie myśl, że to, jakie relacje masz teraz są jedynie winą innych. Sam przyłożyłeś się do tego dosyć solennie... Nie jesteś Aniołem i warto czasem zachować trochę pokory w ocenianiu samego siebie. Pozdro
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!