Szkoda tylko, że nie będziesz matką , a po operacji nigdy nie będziesz biologicznym ojcem. No ,ale jeśli zmiana płci Cię uszczęśliwi -Twój wybór,Twoje życie.
Pewnie zakocha sie nie raz w jakiejkolwiek dziewczynie która poświęci mu chwile uwagi, to przykre. Swoją droga po co obnosić sie z tym ze sie zmieniło płeć każdego jest osobista sprawa co ma w majtkach, a "Krzysiowi" proponuje jednak dojrzeć 😉
Szczerze jestem tolerancyjna i mam gdzieś jak ktoś żyje bo to jego życie ale nie mogę tego ogarnąć.
Także podziwiam za odwagę i ujawnienie się z tym w tak zacofanym mieście jak Piotrków Trybunalski. Nikt z nas nie wie co zrobiłby i jak zachowalby się gdyby to było nasze dziecko.Mamie także gratuluję i życzę powodzenia.
niech zacznie trenować boks , rozumiem ze wtedy bedzie jako mezczyzna? hehehe
Odległe od natury? O jaką naturę chodzi- o matkę naturę czy prawo naturalne według mitologii żydowskiej, w której napisane jest że pan bóg stworzył mężczyznę a potem wyjął z niego żebro i zrobił kobietę. Bliźnięta syjamskie też nie są zbyt naturalne, dzięki komu powstają?
dokladnie,nie jedyna:-)sprawdzajcie info przed puszczaniem ich w eter
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!