metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dziadek ~dziadek (Gość)19.06.2016 23:02

Dzisiaj (niedziela) rano przed festynem w parku ktoś odpalił niezłą petardę i wyprosił gawrony. Już po festynie z radością powróciły w większej liczbie, a teraz smacznie pochrapują.

30

mom ~mom (Gość)19.06.2016 19:37

Zaprosić Bractwo Kurkowe, zorganizować zawody ................ koniec kłopotów i narzekań .
Ekolodzy zaczną rozglądać się za kolejną Rozpudą i kolejnymi milionami ....... Piotrków jest bankrutem i dlatego mało atrakcyjny dla tych psełdo obrońców przyrody, pazernych na miliony ..........

24

gimbaza ~gimbaza (Gość)18.06.2016 22:32

Gawrony to som pod Opocznem.

10

Gmyz ~Gmyz (Gość)19.06.2016 10:59

Pamiętam jak zaczęli walczyć z tymi wronami jak gniazda były tylko nad ogrodem botanicznym. Chcieli je przegonić i pozrzucali gniazda. Od tamtej pory rozlazły się po całym parku i jest problem. Teraz chcą je przeganiać. Gorzej będzie jak się rozlezą po mieście i takie kolonie się pojawią w innych miejscach. Bo przecież nie znikną tylko się przeniosą.

21

Leito ~Leito (Gość)19.06.2016 07:48

Niewyżyte bestie!!

22

Kili mili ~Kili mili (Gość)19.06.2016 07:28

Zostawcie gawrony w spokoju. Zawsze ten park kojarzyl mi sie z gawronami bo od kiedy pamiętam tam byly. Nagle zrobili lifcik parku i gawrony sa be. Przeciez jest chyba obsluga parku niech myje lawki kazdego dnia. A od ptasiego gówna jeszcze nikt nie umarł wiec w czym problem ?

75

pijok ~pijok (Gość)18.06.2016 22:30

Mnie dzis zaatakowała małpka

40

wakat ~wakat (Gość)18.06.2016 21:59

To jest chore miasto a ja jestem za ochroną gawronów.Ochrona środowiska w Łodzi ma rację,mają chronić ptaki a Majsak niech przestawi ławki!

57

gawrony są piękne ~gawrony są piękne (Gość)18.06.2016 21:30

Zły to ptak, co własne gniazdo kala! Ławka, to co innego.

50

Kamil ~Kamil (Gość)18.06.2016 12:06

Z tym że te czarnuchy atakują to prawda. Nie jestem pewien tylko czy ludzi bo w moim przypadku atakują mojego psa gdy z nim wychodzę.

74

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat