Kwota wolna od podatku. Biedni zapłacą według stawki 32 proc. jak najbogatsi.
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/kwota-wolna-od-podatku-stawka-32-proc,18,0,2212626.html?src01=6a4c8&src02=facebook_money
"[Bronisław Komorowski] wykorzystując posiadaną pozycję próbował wdrożyć rozwiązania korzystne tylko dla określonej grupy interesów, związanej z Fundacją Pro Civili. Nie można wykluczyć, że zastosowany szantaż miał związek z malwersacjami grupy przestępczej skupionej wokół Fundacji Pro Civili, która wyłudziła z WAT kwotę blisko 400 milionów złotych. Współodpowiedzialnym za taki stan rzeczy był Bronisław Komorowski. "
Bezczelny typ.
czy głównym tematem była Czymborska?
Broniu, Broniu, Broniu !!!
Tak nam Ciebie brak :(
~Edek (Gość - taki jasny przedstawiciel wsi Macierewiczowej powinien wiedzieć że z takim pytaniem do Morawieckiego !
~renia (Gość) - co demaskuje upośledzenie łbów- jak masz fakty to podaj- przecież rządzi super-prokurator Ziebro i największy spec od wywiadu Kamiński i jeszcze nie został Komorowski pociągnięty do odpowiedzialności. Żałosne kłamstwa i insynuacje chyba ktoś wpadł w sztuczną mgłę i padł od eksplodujących parówek - A CIEMNY LUD to kupi- trzeba jeździć za Komorowskimi pokazywać prawdę - Kaczyński na miesięcznicy 1000 raz mówi o prawdzie- Antek eksplozja umysłu mówi setki razy o prawdzie .Słyszymy to od 6 lat. Pokażcie tą prawdę chciałbym ją zobaczyć na własne oczy bo jak na razie to mi wygląda na Gebelskowską prawdę !!! Ja też mam niebezpieczny związek i co z tego wynika- radiomaryjna prawicowa podła retoryka!!! Na tyle Was stać właśnie anonimowo rzygacie na ludzi bez poparcia faktami na podstawie domysłów ludzi o wątpliwym stanie umysłowym !!! Jeżeli się mylę to niech ktoś nie obłąkany na politykę ujawni dlaczego ten zdrajca Komorowski jeszcze nie siedzi !!!
Czekam kiedy red. Baryłka zmiażdży ten wykład i z prelegenta zrobi miazgę!
I kiedy red. Reisinger obedrze prezia z legendy, a red. Rutkowiecki oplecie tą postać w tragifarsę opowiadania.
A tu kuźwa, cisza! Cisza. Pisać, nie pić!
PANIE prof. UJK dr hab. Władimir Pasicznik gdzie można zaczerpnąć dogłębnie informację rzecz jasna na czyje zaproszenie i kto pokrył koszty "tej owej delegacji niczym z komitetu PRL" czy znów słuchacze z niczyjej nieprzymusowej woli musieli z przyjemnością słuchać wykładu na temat gotowania bigosu, macania kur po du.pie liczyłem że usłyszę coś o Gęsiarce może jak trzymać żydlandor by nie spaść z dywanu na podłogę czy może o rodzinnej fundacji Pro civili liczyłem że może i córka coś wspomni jak robić interes kiedy znów może nadejdą rządy grzesia schesia i trójmiejskiej ośmiornicy i będzie znów jak za dawnych lat.........
Zawsze porażała mnie infantylność Komorowskiego. Przeżuwanie gumy w miejscach publicznych, łażenie z kotylionem jak kuń zaraz po wyścigu, wreszcie, ta idiotyczna biała wstążka. Panie, na co to panu? I na dodatek fałszowanie swojego życiorysu, że niby mamy do czynienia z arystokratą hrabim Kumorowskim.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!